Libnet.ro
UNICEF

22:15

Jihadistii de la Statul Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului

Antena3 Antena3,
Jihadistii de la Statul Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului

Oficiali irakieni din orasul Mosul au declarat sambata ca militantii gruparii Stat Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului, intr-o campanie menita sa inlature simbolurile. continuă pe Antena3

Militantii gruparii Stat Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului

Oficiali irakieni din orasul Mosul au declarat sambata ca militantii gruparii Stat Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului, intr-o campanie menita sa inlature simbolurile.

Militantii gruparii Stat Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului

Oficiali irakieni din orasul Mosul au declarat sambata ca militantii gruparii Stat Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului, intr-o campanie menita sa inlature simbolurile care ar promova idolatria, relateaza Associated Press.

VIDEO ARHIVA Statul Islamic distruge ruinele orasului antic Hatra, care au rezistat invaziilor romane

Militantii Statului Islamic au inceput distrugerea ruinelor orasului antic Hatra, conform unor surse kurde, citate de BBC. Hatra a fost fondata in timpul Imperiului Part, acum peste 2000 de ani si face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Directoarea UNESCO: Distrugerea unor orase antice din Irak de catre Statul Islamic este o crima de razboi

Distrugerea orasului antic Nimrud, din nordul Irakului, de catre gruparea jihadista Statul Islamic este considerata o crima de razboi de directoarea UNESCO, Irina Bokova, aceasta precizand ca unele dintre statuile sitului arheologic au fost luate cu camioane, probabil pentru a fi vandute ilegal, potrivit Associated Press AP).

Twitter gazduieste in prezent cel putin 46.000 de conturi ale unor membri ai gruparii jihadiste Statul Islamic

Reteaua de socializare Twitter gazduieste in prezent cel putin 46. 000 de conturi ale unor membri ai gruparii jihadiste Statul Islamic SI), relateaza editia online a postului BBC, citand un studiu american.

Statul Islamic controleaza aproape 50.000 de conturi pe Twitter, releva un raport american

Cel putin 46. 000 de conturi de pe site-ul de microblogging Twitter ar fi operate din partea gruparii teroriste Statul Islamic SI), insa numarul real ar fi mult mai mare, releva un studiu american citat de.

Raport american: 50.000 de conturi de pe Twitter sunt controlate de Statul Islamic

Cel putin 46. 000 de conturi de pe Twitter ar fi operate din partea gruparii teroriste Statul Islamic, insa numarul real ar fi mult mai mare, arata un studiu american.

Statul Islamic a incendiat campul petrolifer de la est de orasul Tikrit

Militanti ai Statului Islamic au incendiat sonde din campul petrolifer Ajil, situat la aproximativ 35 km nord-est de Tikrit. Motivul acestor atacuri il reprezinta dorinta de a impiedica atacurile aeriene ce au.

Teroristii de la Statul Islamic, invinsi de armata irakiana. Un oras a fost recuperat de autoritati, dupa luni intregi de lupte

Armata americana a anuntat ca fortele irakiene au recucerit, dupa mai multe luni de confruntari, orasul al-Baghdadi din vestul Irakului, care fusese ocupat de luptatorii gruparii Stat Islamic, scrie Associated.

Statul Islamic distruge cu buldozerele fosta capitala asiriana Nimrud, bijuteria arheologica din nordul Irakului

Gruparea terorista a inceput joi sa distruga cu buldozerele Nimrud, bijuteria arheologica din nordul Irakului, la o saptamana dupa ce a publicat o inregistrare video cu distrugerea unor sculpturi preislamice inestimabile, la Mosul, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2816 seconds )