Libnet.ro
UNICEF

05:30

A fost la un pas sa-si piarda picioarele din cauza ca s-a epilat gresit. Ce eroare teribila a facut femeia

Antena3 Antena3,
A fost la un pas sa-si piarda picioarele din cauza ca s-a epilat gresit. Ce eroare teribila a facut femeia

Dana Sedgewick este o femeie ca toate celelalte cu exceptia faptului ca a fost la un pas de a-si pierde ambele picioare din cauza unui obicei banal si la ordinea zilei: epilarea. Mai exact, Sedgewick. continuă pe Antena3

Datorita sau din cauza vantului s-a spart fereastra?. Cand folosim prepozitiile din cauza si datorita

Un profesor de limba romana a explicat pentru Adevarul diferenta dintre prepozitiile datorita si din cauza.

DEMIS din cauza unor PROBLEME PENALE din functia de producator TVR, Cristian Zgabercea coordoneaza relansarea TVR HD

Alba-neagra cu functiile TVR. Cristian Zgabercea, demis din functia de producator general al TVR din cauza unor probleme penale, se va ocupa de acum de coordonarea relansarii TVR HD. Explicatia TVR?.

Cancelarul Angela Merkel: Euro are un nivel prea slab din cauza BCE, efectul fiind produse germane prea ieftine

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca valoarea monedei euro este prea slaba din cauza politicilor Bancii Centrale Europene BCE), observand ca acest lucru are ca efect faptul ca produsele germane sunt prea ieftine.

VIDEO. BBC Radio 5 a fost evacuat, miercuri, din cauza unei alarme de incendiu. Prezentatorii si-au intrerupt transmisiunea live, pentru a iesi din cladire

Studiourile radioului BBC 5 au fost evacuate, miercuri, dupa ce s-a declansat alarma de evacuare. Astfel, transmisiunea in direct a fost intrerupta, iar prezentatorii au anuntat ca urmeaza sa plece din cladire .

Statia Victoria Coach din Londra a fost inchisa temporar din cauza unui pachet suspect

Statia Victoria Coach din Londra a fost inchisa temporar marti dimineata de politie, din cauza unui pachet suspect, si redeschisa ulterior, anunta Reuters.

O maimuta a fost pusa la dieta, dupa ce a devenit obeza din cauza alimentelor de tip fast food (VIDEO)

Unchiul gras s-a pus pe slabit! Este vorba despre un macac devenit celebru dupa ce a mancat atat de mult, incat a devenit obez! El s-a tot plimbat liber pe strazile din.

Bucurestiul se sufoca din cauza traficul, dar primarul Gabriela Firea cheltuie 8 milioane pe o statuie gresita

Gabriela Firea a fost investita ca primar al Bucurestiului dupa o intreaga campanie electorala in care a promis ca rezolva in cel mai scurt timp posibil toate problemele mari care.

Accident cumplit pe DN1! Sunt cel putin sase victime, din cauza unui sofer care a intrat pe contrasens

Un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc luni pe DN 1, in zona Posada, sase persoane fiind evaluate medical la fata locului, doua dintre acestea fiind ranite mai.

Trafic infernal la intrarea in Bucuresti dinspre DN1 din cauza benzii unice de autobuze pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti: coada de masini s-a format de la Saftica

Traficul la intrarea in Bucuresti dinspre DN 1 a fost complet dat peste cap luni dimineata, dupa ce Primaria Bucuresti a montat o banda unica pentru autobuzele RATB pe Soseaua Bucuresti Ploiesti, pe sensul intrare in Capitala. Mai multi participanti la trafic au declarat pentru HotNews. ro ca incepand cu ora 7 s-au format cozi uriase inca de la Saftica si Balotesti.

Eleva exmatriculata din cauza tricoului pe care il purta. Directoarea scolii a amenintat-o si cu inchisoarea - VIDEO

Directorul unei scoli din SUA a decis sa suspende o eleva premianta, pentru ca tricoul pe care il purta ar fi incalcat regulile unitatii de invatamant, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )