Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fost sef din Administratia Finantelor Publice, gasit mort in piscina vilei sale

Antena3 Antena3,
Fost sef din Administratia Finantelor Publice, gasit mort in piscina vilei sale

Fostul sef al Biroului de control fiscal al Administratiei Finantelor Publice Beirus, Liviu Dulca, a fost gasit fara suflare sambata seara, in piscina din curtea vilei sale, potrivit. continuă pe Antena3

Descoperire macabra in Salaj! Un bebelus a fost gasit mort sub un pod

Un bebelus a fost gasit mort, sub un pod din comuna salajeana Gilgau. Potrivit primelor cercetari, este vorba despre un nou-nascut, al carui trup neinsufletit a fost gasit invelit.

Festivalul de muzica Rock am Ring a fost intrerupt din cauza unei amenintari teroriste

Organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, Rock am Ring, din Germania, au anuntat pe retelele sociale ca evenimentele de vineri seara au fost suspendate din cauza unei amenintari teroriste, scrie The Telegraph. Momentan, politia nu a confirmat aceste informatii.

Un pescar a fost gasit mort, cu undita in mana, pe malul raului Ialomita

Un barbat a gasit pe albia raului Ialomita trupul neinsufletit al unui pescar de 63 de ani, informeaza stirileprotv. ro. Desi era prabusit, pescarul avea inca undita in.

Accident sau sinucidere? Un tanar a fost gasit mort in Portul Constanta

Un tanar de 19 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic. Duminica, medicii de la Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta, au fost solicitati sa intervina in Portul.

Presedintele interimar al PNL: Legea salarizarii va aduce disparitia locurilor de munca din administratia locala, procese si inechitati in sistemul public de salarizare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri la Craiova ca legea salarizarii unitare va aduce disparitia de locuri de munca in administratia publica locala, catalogand-o ca fiind un fiasco, relateaza Agerpres. Totodata, aceasta a avertizat ca legea PSD va aduce procese pentru functionarii publici si o uriasa inechitate in sistemul public de salarizare.

1.000 de raniti, la Torino, in timpul finalei Ligii Campionilor. A fost haos din cauza unor focuri de artificii - VIDEO

O miscare de panica declansata printre fanii care urmareau pe ecrane gigant, intr-o piata centrala din Torino, finala Ligii Campionilor dintre Juventus si Real Madrid s-a soldat cu circa 1000 de raniti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )