Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un fost sef al Jandarmeriei, amendat dupa un apel fals la 112. A raportat ca s-a ratacit, dar de fapt altul era motivul pentru care a sunat

Adevărul Adevărul,
Un fost sef al Jandarmeriei, amendat dupa un apel fals la 112. A raportat ca s-a ratacit, dar de fapt altul era motivul pentru care a sunat

Fostul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Satu Mare, Gheorghe Avram, a fost amendat de politisti cu 500 de lei pentru ca ar fi apelat abuziv 112. El a sesizat ca s-a pierdut intr-o padure de langa Satu Mare, insa s-a dovedit ca voia doar sa testeze viteza de reactie. continuă pe Adevărul

Un fost sef al Jandarmeriei, amendat pentru ca a sunat la 112, sesizand ca s-a ratacit, desi voia doar sa testeze sistemul

Fostul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Satu Mare, Gheorghe Avram, a fost amendat de politisti cu 500 de lei pentru ca ar fi apelat abuziv 112. El a sesizat ca s-a pierdut intr-o padure de langa Satu Mare, insa s-a dovedit ca voia doar sa testeze viteza de reactie.

Tanar amendat pentru un apel fals la 112. Cum l-a depistat politia in cateva minute

Politistii au reusit intr-un timp scurt sa-l identifice si sa-l amendeze pe tanarul de 23 de ani. Deocamdata, acesta nu si-a motivat gestul.

Fost sef la Jandarmi, amendat dupa ce a sunat la 112 pentru a testa reactia

Gheorghe Avram, fost sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Satu Mare, a fost amendat cu .

Fost sef din Jandarmerie, amendat dupa ce a sunat fara motiv la 112. Care a fost explicatia acestuia

Gheorghe Avram, fost sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Satu Mare, a fost amendat cu 500 de lei pentru ca a sunat la 112 si a anuntat ca s-ar fi ratacit, el spunand cand a fost gasit ca.

Un barbat de 80 de ani, tatal unui fost sef din Politia Timis, este acuzat ca a agresat sexual o fata de 6 ani

Un barbat de 80 de ani, din comuna Buces, judetul Hunedoara, este cercetat de procurori, dupa ce ar fi agresat sexual o fata de sase ani, vecina sa, in timp de parintii copilei erau la munca, in camp. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, barbatul este tatal unui fost sef din Politia Timis, schimbat din functie in urma unui scandal.

GELU DIACONU, FOST SEF ANAF: Masurile din proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD

Scaderi la Transporturi, Educatie, Cercetare, Economie, Agricultura, Mediul de Afaceri, bani mai multi pentru Finante, Administratie si SRI * Teodorovici: Rectificarea bugetara nu presupune taieri de fonduri de la ministere precum Transporturi, Sanatate sau Educatie Masurile prevazute in proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD, este de parere Gelu Diaconu, fost sef al Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala.

Incident in Piata Victoriei! Politistii chemati printr-un apel la 112, huiduiti

Protestatarii au huiduit un echipaj de politie care a ajuns in multime in urma unui apel la 112. E vorba de un apel la 112 conform caruia intr-o utilitara aflata in piata ar fi obiecte suspecte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )