Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fost vicepresedinte SUA: Un atac masiv, de amploare mai mare decat 11 septembrie, risca sa fie comis in SUA

B1 B1,
Fost vicepresedinte SUA: Un atac masiv, de amploare mai mare decat 11 septembrie, risca sa fie comis in SUA

Fostul vicepresedinte al Statelor Unite Richard Cheney apreciaza ca actuala perioada este mai periculoasa decat cea anterioara atentatelor comise pe 11 septembrie 2001. El a avertizat chiar ca exista riscul. continuă pe B1

Fost presedinte american: Un atac masiv, de mai mare amploare fata de cel de la 11 septembrie, risca sa se produca in SUA

Cred ca atentatele din 11 septembrie 2001 se vor dovedi a fi nici pe departe de amploarea viitorului atac masiv impotriva Statelor Unite, care, daca si atunci cand se va produce, va fi mult mai letal . ), a subliniat Cheney.

Cea mai mare locuinta din pre-Cucuteni, veche de 7.000 de ani, a fost descoperita in Suceava

Cea mai mare locuinta din prima faza a perioadei pre-Cucuteni, descoperita anul trecut in localitatea suceveana Baia, ar urma sa fie protejata, astfel incat sa poata fi vizitata, iar in zona vor fi facute cercetari geomagnetice pentru identificarea intregii asezari.

Generatiile de fotbalisti au stat fata in fata la 48 de ani de la cea mai mare victorie din istoria clubului Petrolul

Petrolul a celebrat duminica 40 de ani de la cea mai mare victorie din istorie echipei, cea cu Liverpool, din 1966. Ieri, generatia de atunci i-a intalnit pe fotbalistii pregatiti de Gheorghe Multescu.

Business B1 la zi: Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi (VIDEO)

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev.

Romania, cel mai mare avans al tranzactiilor imobiliare in Europa Centrala si de Est

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a volumului tranzactiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est ECE) in primele noua luni, respectiv de 215%, la circa 700 milioane euro, cu toate ca este in urma Rusiai, Poloniei si Cehiei, cu toate ca.

Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev vizeaza o achizitie a competitorului SABMiller.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud va ajunge in 2015 la 6000 de muncitori

Duminica primul ministru Victor Ponta a anuntat in cadrul vizitei de la Bistrita ca Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, va ajunge sa aiba in 2015 nu mai putin de 6000 de muncitori. Acest lucru se datoreaza extinderii capacitatii de productie, lucrarile la noua hala fiind incepute in luna mai a acestui an.

VIDEO 41 de ani de la cea mai mare victorie a Romaniei. Chiar cu Finlanda

Pana acum, finlandezii au fost un partener excelent de intrecere pentru romani. Azi, la Helsinki, de la ora 21. 45 TVR 1), are loc a noua intalnire directa intre cele doua nationalei, iar in precedentele partide nordicii n-au inregistrat nicio victorie doua egaluri si sase infrangeri).

SIF Muntenia a obtinut un profit de 210 milioane lei, de doua ori mai mare fata de anul trecut

SIF Muntenia SIF4) a obtinut in primele noua luni un profit de 209,7 milioane lei, de peste doua ori mai ridicat fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul fiind datorat restructurarii portofoliului de actiuni din prima jumatate a acestui an, potrivit unui raport remis BVB.

Antreprenorii constanteni sunt satui de politica Guvernului: Statul roman, prin ANAF, este cel mai mare generator de falimente

Antreprenorii din Constanta, prin vocea presedintelui local al Patronatului intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM), isi exprima scepticismul cu privire la cele mai noi masuri legislative luate de Guvern pentru imbunatatirea mediului de afaceri.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )