Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ameninta ca va prezenta un document exploziv: Poate schimba radical cursul dosarului

B1 B1,
Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ameninta ca va prezenta un document exploziv: Poate schimba radical cursul dosarului

Avocata Alinei Bica a declarat, joi seara, ca fost sefa DIICOT va prezenta in curand un document care poate schimba cursul dosarului in care este acuzata. Aceasta a afirmat ca este vorba despre un act probatoriu. continuă pe B1

Dosarul retrocedarilor: Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, afla daca va fi cercetata in libertate

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, afla marti daca va fi cercetata in libertate in dosarul despagubirilor. Ea se afla in arest preventiv din luna noiembrie.

UPDATE. Fosta sefa DIICOT, audiata la DNA. Alina Bica va fi pusa sub invinuire cu Udrea

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este audiata, joi, la pranz, la DNA. Aceasta este audiata in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP.

VIDEO.UPDATE. Fostul consilier al Alinei Bica, la DNA. Fosta sefa DIICOT, audiata la DNA va fi pusa sub invinuire cu Udrea

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este audiata, joi, la pranz, la DNA. Aceasta este audiata in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP.

Alina Bica este audiata la DNA

Fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost adusa din arest la sediul DNA, unde este audiata, transmite B1 TV. Bica se afla in prezent in arest preventiv, ea fiind trimisa in judecata in legatura cu retrocedarea ilegala a unui teren din Capitala.

Alina Bica, adusa cu duba la DNA pentru audieri

Fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost adusa cu duba la audieri la DNA direct din arest, ea fiind audiata intr-o cauza disjunsa din cea in care este urmarita penal in prezent privind supraevaluarea unei teren de catre Comisia ANRP.

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, ramane in arest preventiv

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) Crinuta Dumitrean si alte trei persoane cercetate in dosarul privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, raman incarcerati.

ICCJ: Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest preventiv

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fosta presedinta a ANRP Crinuta Dumitrean raman in arest preventiv dupa decizia data de ICCJ, relateaza Mediafax.

Surse: Confruntare Alina Bica - Elena Udrea. Bica, adusa cu duba la DNA in timp ce Udrea se afla la sediul institutiei pentru a da declaratii

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a fost adusa joi cu duba la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiata in dosarul disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, in care Bica a fost.

iCCJ: Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest preventiv

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica si fostul presedinte al ANRP, Crinuta Dumitrean, raman in arest preventiv, a decis, miercuri, instanta suprema, relateaza Mediafax. inalta Curte de Casatie si Justitie a.

Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest preventiv

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, fostul presedinte al ANRP Crinuta Dumitrean si alti trei inculpati din dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat raman incarcerati, dupa ce instanta suprema a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )