Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir: Voi vorbi despre puterea oculta Kovesi-Coldea

Antena3 Antena3,
Fostul colonel SRI Daniel Dragomir: Voi vorbi despre puterea oculta Kovesi-Coldea

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat pentru a doua oara in comisia de control a SRI, a scris pe blog ca va vorbi despre mecanismele nomenclaturii puterii oculte SRL Coldea si PFA. continuă pe Antena3

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, dezvaluiri despre culoarele media si legaturile lor cu serviciile secrete

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, marti, la finalul audierii de la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, ca principalele teme abordate au fost culoarele media si culoarele.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat din nou de Comisia de control a SRI

Daniel Dragomir a fost invitat in decursul zilei marti, la sedinta Comisiei parlamentare de control al SRI, pentru o noua runda de discutii, potrivit presedintelui comisiei, senatorul PSD Claudiu.

Fostul colonelul SRI Daniel Dragomir, dupa audierea sa in Comisia SRI: Am prezentat documente, unele obtinute in ultima perioada

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a fost audiat, marti, pentru a doua oara in comisia de control a SRI, inainte postand pe blog ca va vorbi despre mecanismele nomenclaturii puterii oculte SRL Coldea si PFA Kovesi.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, in Comisia de control a SRI

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, va fi audiat, marti, in cadrul sedintei Comisiei parlamentare de control al SRI, a declarat presedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda.

Daniel Dragomir face noi dezvaluiri: Dupa prima mea iesire publica am fost contactat de mai multe persoane care mi-au adus la cunostinta lucruri

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat din nou, marti, la Comisia parlamentara de control al activitatii SRI. La iesirea de la audieri, Dragomir a precizat ca afirmatiile pe care l-ea facut in.

Claudiu Manda: Persoanele indicate de Daniel Dragomir vor fi audiate saptamana viitoare in Comisia de control al SRI

Presedintele Comisiei de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat marti ca saptamana viitoare vor fi audiate unele dintre persoanele despre care a vorbit fostul ofiter Daniel Dragomir,.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe fostul sef SRI, George Maior, ca a dat ordin sa i se faca dosar pentru Referendum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca George Maior, in calitate de director al SRI, a dat ordin sa i se faca dosar pentru Referendum, el aratand ca este sigur de acest fapt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )