Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, in Comisia de control a SRI

România Liberă România Liberă,
Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, in Comisia de control a SRI

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, va fi audiat, marti, in cadrul sedintei Comisiei parlamentare de control al SRI, a declarat presedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda. continuă pe România Liberă

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat din nou de Comisia de control a SRI

Daniel Dragomir a fost invitat in decursul zilei marti, la sedinta Comisiei parlamentare de control al SRI, pentru o noua runda de discutii, potrivit presedintelui comisiei, senatorul PSD Claudiu.

Daniel Dragomir: Presedintele Iohannis a fost dezinformat. Mi se pare incalificabil si periculos

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir spuna ca presedintele Klaus Iohannis a fost dezinformat, tocmai de accea a avut o reactie negativa asupra dezvaluirilor sale, care vizeaza implicarea serviciilor secrete in Justitie.

Reactia lui Dragomir dupa afirmatiile lui Iohannis, in legatura cu dezvaluirile facute de fostul ofiter SRI : Presedintele a fost mintit!

Presedintele Klaus Iohannis nu este impresionat de dezvaluirile facute de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir . Iohannis considera ca e vorba de cancan-uri, iar fostul ofiter a plecat din SRI din cauza ca avea .

Hotnews: Liviu Dragnea si-a adus consilierii israelieni in Romania

Seful PSD, Liviu Dragnea, si-ar fi adus din Israel o echipa de consultanti politici, asa explicandu-se discursul si mai agresiv din ultima perioada la adresa jurnalistilor, multinationalelor, ambasadelor, bancilor, scriu jurnalistii Hotnews Cristian Pantazi si Dan Tapalaga. Tapalaga este unul dintre ziaristii care au fost atacati recent de Dragnea, dupa ce fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a sustinut ca l-a vazut intrand de mai multe ori in biroul lui Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI.

Claudiu Manda a anuntat ca, marti, Comisia de control a SRI va decide cand va fi audiat Sebastian Ghita

Presedintele Comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, a anuntat ca, marti, se va decide cand va avea loc audierea fostului deputat Sebastian Ghita, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe fostul sef SRI, George Maior, ca a dat ordin sa i se faca dosar pentru Referendum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca George Maior, in calitate de director al SRI, a dat ordin sa i se faca dosar pentru Referendum, el aratand ca este sigur de acest fapt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )