Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fostul deputat fugar Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat, luni, prin videoconferinta, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

România Liberă România Liberă,
Fostul deputat fugar Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat, luni, prin videoconferinta, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

Fostul deputat Sebastian Ghita, care se afla in arest preventiv in Serbia, urmeaza sa fie audiat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, prin videoconferinta, in dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair in Romania. continuă pe România Liberă

A inceput audierea fostului deputat fugar Sebastian Ghita, prin videoconferinta, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

Fostul deputat Sebastian Ghita, care se afla in arest preventiv in Serbia, urmeaza sa fie audiat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, prin videoconferinta, in dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair in Romania.

Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat luni prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair

Omul de afaceri Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, urmeaza sa fie audiat luni, prin videoconferinta, intr-o sedinta secreta, la instanta suprema, in dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair in Romania, in care este urmarit penal si fostul premier Victor Ponta, scrie news. ro.

Fostul deputat Sebastian Ghita va fi audiat, vineri, la Belgrad, in vederea extradarii. Sedinta nu va fi publica

Fostul deputat Sebastian Ghita va fi audiat, vineri, la Belgrad, in vederea extradarii, sedinta nefiind insa publica, potrivit unui anunt al instantei, informeaza Mediafax.

UPDATE Audierea lui Sebastian Ghita, in dosarul Ponta-Blair, va fi reluata pe 6 iunie

Audierea lui Sebastian Ghita prin videoconferinta in procesul privind vizita in Romania a fostului premier britanic Tony Blair, in care este urmarit penal si fostul premier Victor Ponta, va fi reluata in 6 iunie, in conditiile in care avocatii sarbi ai omului de afaceri au invocat ca nu au avut timp sa isi pregateasca apararea, au declarat, pentru News. ro, surse judiciare.

VIDEO. Fostul deputat Sebastian Ghita a fost audiat, timp de doua ore, la Belgrad. Mogulul IT a refuzat sa fie extradat, pe motiv ca este persecutat politic in Romania. Explicatiile ministrului sarb al Justitiei

Audierea lui Sebastian Ghita s-a incheiat. Potrivit Digi24, el a dat explicatii in fata magistratilor aproape doua ore. Fostul deputat a refuzat sa fie extradat in Romania, pe motiv ca este persecutat politic in Romania .

A inceput procesul pentru extradarea lui Sebastian Ghita

Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat, vineri, la Belgrad, ca urmare a cererii de extradare formulata de autoritatile romane. Audierea lui Ghita, care va fi adus din inchisoarea districtuala din.

Sebastian Ghita urmeaza sa fie AUDIAT vineri, la Belgrad, in vederea extradarii

Omul de afaceri Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, ar urma sa fie audiat, vineri, la Belgrad, ca urmare a cererii de extradare formulata de autoritatile romane, anunta.

Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat, la Belgrad, in vederea extradarii

Omul de afaceri Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, ar urma sa fie audiat, astazi, la Belgrad, ca urmare a cererii de extradare formulata de autoritatile romane.

Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat vineri, la Belgrad, in vederea extradarii

Omul de afaceri Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, urmeaza sa fie audiat, vineri, la Belgrad, ca urmare a cererii de extradare formulata de autoritatile romane. Audierea lui Ghita, care va fi adus din inchisoarea districtuala din Belgrad, ar urma sa fie facuta de un judecator de camera preliminara, in baza Legii cu privire la asistenta juridica internationala in materie penala, anunta agentia Tanjug, citand Curtea Suprema din Belgrad.

Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat vineri, la Belgrad, in vederea extradarii

Omul de afaceri Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, ar urma sa fie audiat, vineri, la Belgrad, ca urmare a cererii de extradare formulata de autoritatile romane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )