Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fostul director SRI George Maior a confirmat ca Liviu Dragnea si Codruta Kovesi au participat la petrecerile SRI: Ce alti sefi de institutii au fost prezentiin vilele Serviciului

B1 B1,
Fostul director SRI George Maior a confirmat ca Liviu Dragnea si Codruta Kovesi au participat la petrecerile SRI: Ce alti sefi de institutii au fost prezentiin vilele Serviciului

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii George Maior a spus marti, in timpul audierilor de la Comisia de control al activitatii SRI, ca Liviu Dragnea, Codruta Kovesi, Livia Stanciu si Victor Ponta au. continuă pe B1

Claudiu Manda, despre audierea lui Maior. Ce a fost intrebat fostul director SRI in Comisie

Claudiu Manda a spus, dupa audierea lui George Maior in Comisie, care au fost subiectele discutate. Am avut foarte multe lucruri de trecut in revista, le-am structurat cumva pe capitole si am incercat.

UPDATE Manda: George Maior a fost intrebat de taierea porcului si a spus ca a fost o masa de Craciun / Cred ca a confirmat si domnul Dragnea si doamna Kovesi la masa aceea de Craciun

Fostul sef al SRI George Maior a confirmat, la audierile de marti din Comisia de control al activitatii SRI, petrecerile care au avut loc la sedii ale Serviciului cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, a Zilei SRI, a zilelor de nastere, printre participanti numarandu-se Victor Ponta, Liviu Dragnea, Laura Codruta Kovesi, Livia Stanciu, a declarat presedintele comisiei, Claudiu Manda, citat de Agerpres.

George Maior, dupa audiere: Parlamentarii sunt interesati de legatura dintre SRI si Justitie

Fostul sef al SRI George Maior, ambasador al Romaniei in SUA, s-a prezentat marti la Comisia parlame.

George Maior, inainte de audierea in Comisia SRI: Am venit de buna credinta sa raspund la toate intrebarile

Fostul sef al Serviciului Roman de Informatii George Maior a declarat, marti, ca si-a facut foarte bine datoria in functia de director al SRI si a actionat intotdeauna in spiritul legalitatii. Acesta.

George Maior, audiat marti in Comisia SRI

Fostul sef al Serviciului Roman de Informatii si actual ambasador in SUA, George Maior, este audiat marti in Comisia de Control SRI. La inceputul lunii, Maior a avut o intalnire cu seful comisiei, Claudiu.

George Maior urmeaza sa fie audiat astazi in Comisia SRI

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, urmeaza sa fie audiat astazi in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, unde fostul sef al SRI ar trebui sa prezinte un material despre felul in care a vazut serviciul toata perioada de cand a ajuns si pana a plecat de la conducerea acestuia.

George Maior va fi audiat la ora 12 in Comisia SRI

Fostul sef al Serviciului Roman de Informatii si actual ambasador in SUA, George Maior, va fi audiat.

George Maior va fi audiat marti in Comisia SRI

Fostul sef al Serviciului Roman de Informatii si actual ambasador in SUA, George Maior, va fi audiat.

George Maior, audiat la comisia SRI

George Maior a fost audiat la comisia SRI si la final a vorbit despre modul in care au decurs aceste audieri si despre ce s-a discutat. A fost extrem de interesanta, extrem de detaliata. Ca mesaj general, .

Liviu Dragnea ii ironizeaza pe protestatari: Le transmit ca eu ii refuz

Liviu Dragnea i-a ironizat, luni, pe protestatarii din Piata Victoriei. Seful PSD a anuntat ca nici nu se gandeste sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputattilor si le recomanda.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )