Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fostul fotbalist Cesare Maldini a incetat din viata la varsta de 84 de ani

B1 B1,
Fostul fotbalist Cesare Maldini a incetat din viata la varsta de 84 de ani

Dupa diparitia prematura a fostului fotbalist Johan Cruyff, o alta legenda a plecat dintre noi. Cesare Maldini a incetat din viata duminica dimineata. Vestea care a intristat o lumea intr. continuă pe B1

S-a stins o legenda a fotbalului. Cesare Maldini a murit la 84 de ani

Cesare Maldini, fostul jucator al Milanului, a murit la varsta de 84 de ani. Fostul fundas a jucat pentru formatia milaneza in perioada 1954-1966, scrie gsp. ro. Maldini senior a castigat nu mai.

Cesare Maldini a plecat sa-i faca marcaj in cer lui Johan Cruyff

Fotbalul mondial primeste o noua lovitura dupa cea a plecarii dintre noi a marelui olandez Johan Cruyff. Fostul international italian Cesare Maldini si echipier la AC Milan a murit la varsta de 84 de ani.

S-a stins inca o stea a fotbalului mondial, Cesare Maldini

La ceva mai mult de o saptamana de la trecerea in nefiinta a lui Johan Cruyff, o alta legenda a fotbalului mondial paraseste aceasta lume. Cesare Maldini s-a stins in aceasta dimineata, la varsta de 84 de ani, informeaza Digi24.

O mare jurnalista din Romania s-a stins din viata

Carmen Dumitriu, director al Muzeului de Istorie a Evreilor din Romania Sef Rabin dr. Moses Rosen, a incetat din viata vineri, 1 aprilie, dupa o grea suferinta.

Revelatii din viata Andreei Marin la Itsy Bitsy FM

Un nou sezon de emisiuni Pretuieste viata cu Andreea Marin debuteaza pe 4 aprilie la Itsy Bitsy FM. Realizatoarea vorbeste zi de zi la radio si pe www. itsybitsy. ro despre cele mai importante evenimente din viata ei, care i-au marcat evolutia, despre parinti si modele care au transformat-o in ani, lucruri putin cunoscute de public.

Legendarul comic Ronnie Corbett s-a stins din viata la 85 de ani

Doliu in lumea filmului britanic! Legendarul comic Ronnie Corbett s-a stins din viata la 85 de ani, inconjurat de familie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )