Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fostul premier georgian Vano Merabisvili a fost arestat pentru coruptie

B1 B1,
Fostul premier georgian Vano Merabisvili a fost arestat pentru coruptie

Fostul premier georgian Vano Merabisvili, unul dintre cei mai apropiati aliati ai presedintelui Mihail Saakasvili, a fost arestat marti, fiind acuzat de coruptie, informeaza apa. az. Ivan Merabisvili a fost. continuă pe B1

Georgia: Fostul premier Vano Merabishvili, unul dintre cei mai apropiati aliati ai presedintelui Saakashvili, a fost arestat

Autoritatile din Georgia l-au arestat marti pe fostul premier georgian Vano Merabishvili, unul dintre cei mai apropiati aliati ai presedintelui Mihail Saakashvili, acuzat de coruptie, a anuntat un procuror din aceasta fosta republica sovietica din Caucaz, citat de AFP.

Fostul premier al Georgiei, arestat pentru coruptie

Ivane Merabishvili, fostul premier al Georgiei, a fost arestat marti sub acuzatia de coruptie, in ceea ce opozitia considera a fi o vanatoare de vrajitoare pe care actualul regim o desfasoara impotriva.

Cannes. Un barbat a fost arestat dupa ce a tras doua focuri de arma in plina strada

Un barbat a fost arestat, vineri, la Festivalul de Film de la Cannes, dupa ce a tras doua focuri de arma in aer, incidentul producandu-se chiar in timp ce actorii Christoph Waltz si Daniel Auteuil acordau un inte.

Festivalul de la Cannes: Un barbat a fost arestat dupa ce a tras doua focuri de arma in aer

Incident neplacut la Festivalul de Film de la Cannes: Un barbat a fost arestat, vineri, dupa ce a tras doua focuri de arma in aer. Evenimentul a avut loc in timp ce actorii Christoph Waltz si Daniel Auteuil.

Un ploiestean a fost arestat dupa ce a incendiat masina vecinului

Un barbat cercetat pentru mai multe infractiuni a ajuns in arestul Politiei dupa ce a incendiat autoturismul unui vecin. Masina era incarcata cu marfuri.

Prima audiere a lui Djohar Tarnaev, acuzat de masacrul de la Boston, a fost amanata pentru 2 iulie

Prima audiere in fata justitiei a lui Djohar Tarnaev, presupus autor al atentatului de la Boston din aprilie, a fost amanata din 30 mai pentru data de 2 iulie, transmite AFP. Audierea din 30 mai a fost amanata.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )