Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fostul presedinte al ANOFM, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul presedinte al ANOFM, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM) Silviu Bian a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, printr-o decizie luata astazi de instanta suprema, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM), Silviu Bian, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii de la Curtea Suprema, la 6 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata. Decizia este definitiva.

Silviu Bian, fostul presedinte ANOFM, 6 ani de inchisoare cu executare

Silviu Bian, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM), va sta 6 ani dupa gratii, pentru luare de mita, la decizia instantei supreme.

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM) Silviu Bian a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, printr-o decizie luata joi de instanta suprema.

Fostul director al Agentiei de Mediu Vaslui, condamnat definitiv la opt ani de inchisoare pentru coruptie

Curtea de Apel Iasi a pronuntat astazi sentinta definitiva in dosarul in care Remus Mitrea, fost director al Agentiei pentru Protectia Mediului Vaslui, a fost judecat pentru fapte de coruptie. Judecatorii ieseni au admis apelul inculpatului, reducand cu doi ani pedeapsa de zece ani de inchisoare pronuntata de Tribunalul Vaslui in vara anului trecut, Remus Mitrea urmand sa petreaca opt ani in spatele gratiilor.

Un barbat din Valsui a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, fiind acuzat ca si-a ucis fratele cu un levier

Un barbat in varsta de 35 de ani din judetul Vaslui a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, fiind acuzat ca si-a ucis fratele, lovindu-l intre altele, si cu un levier, pe motiv ca i-ar fi furat 350 de lei.

VIDEO Situatie absurda in PNL. Crin Antonescu saluta demisia unui senator liberal cercetat penal, dar refuza sa-i retraga sprijinul politic fostului ministru al justitiei, condamnat definitiv pentru coruptie. De ce spune ca are incredere in el ca parlame

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca saluta decizia senatorului Iosif Secasan, urmarit penal, de a demisiona din Parlament, dar spune ca nu are nici un motiv sa-i retraga sprijinul politic fostului ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, condamnat definitiv pentru coruptie. Noi nu putem sa-i impunem cuiva sanctiuni mai drastice decat i-a impus justitia. Or, justitia nu i-a luat aceste drepturi. Daca el isi pastreaza mandatul, faptul ca e in comisia juridica, e bazat pe formatia sa profesionala, a explicat liderul PNL. Intrebat ce ar trebui sa faca un parlamentar pentru a-i fi retras sprijinul politic, Antonescu a raspuns: Sa avem o motiune de cenzura si sa voteze impotriva ei.

Dan Radu Rusanu, fostul presedinte ASF, ramane in arest

Dan Radu Rusanu, fostul presedinte ASF, ramane in continuare in arest. Magistratii Curtii de Apel i-au respins cererea de eliberare din arestul preventiv. Rusanu a fost arestat preventiv in dosarul Carpatica.

Povestea impresionanta a fetitei de sase ani, VANDUTA de tatal ei pentru a-si sterge o datorie

O fetita in varsta de sase ani din Afganistan a fost salvata de la o casatorie pe care tatal ei a fost nevoit sa o aranjeze, pentru a scapa de o datorie, in urma demersurilor facute de organizatiile pentru.

Ultima sentinta pentru Silviu Bian. inalta Curte de Casatie se pronunta in dosarul fostului presedinte de la ANOFM

Inalta Curte de Casatie si Justitie a programat pentru joi, 10 aprilie 2014, ultima decizie in dosarul de coruptie al fostului presedinte ANOFM, Silviu Bian. Fost vicepresedinte al PDL Alba, Bian fost judecat pentru luare de mita in forma continuata. La Curtea de Apel a primit 6 ani de inchisoare.

Vaslui: Un barbat acuzat ca si-a sechestrat si violat mama a fost condamnat la opt ani de inchisoare

Un barbat in varsta de 44 ani din localitatea Lazu, judetul vaslui, a fost condamnat de Judecatoria Barlad la opt ani de inchisoare pentru sechestrare si viol, fiind acuzat ca si-a legat mama de maini si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )