Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ultima sentinta pentru Silviu Bian. inalta Curte de Casatie se pronunta in dosarul fostului presedinte de la ANOFM

Adevărul Adevărul,
Ultima sentinta pentru Silviu Bian. inalta Curte de Casatie se pronunta in dosarul fostului presedinte de la ANOFM

Inalta Curte de Casatie si Justitie a programat pentru joi, 10 aprilie 2014, ultima decizie in dosarul de coruptie al fostului presedinte ANOFM, Silviu Bian. Fost vicepresedinte al PDL Alba, Bian fost judecat pentru luare de mita in forma continuata. La Curtea de Apel a primit 6 ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis la Curtea de Apel dosarul in care Vodafone cere anularea amenzii de 28,3 milioane euro primite de la Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis marti, 8 aprilie, sa retrimita la Curtea de Apel dosarul in care Vodafone cere anularea deciziei Consiliului Concurentei din 15 februarie 2011, cand compania a primit o amenda de 28,3 de milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Chiritoiu, presedintele autoritatii. Anterior, Curtea de Apel daduse castig de cauza Consiliului Concurentei in acest caz. Nu pot spune ca imi face placere decizia, dar nici nu ma surprinde, si suntem increzatori in soliditatea deciziei noastre si ca vom convinge Curtea de Apel ca am avut dreptate cand am aplicat sanctiunea, a spus Chiritoiu.

Radu Mazare a fost adus incatusat la inalta Curte de Casatie si Justitie(VIDEO)

Primarul municipiului Constanta,RaduMazare, a fost adus, miercuri dupa-amiaza, la inalta Curte de Casatie si Justitie, magistratii urmand sa decida daca va fi inchis pentru urmatoarele 29 de.

Radu Mazare a fost adus incatusat la inalta Curte de Casatie si Justitie (VIDEO)

Primarul municipiului Constanta,RaduMazare, a fost adus, miercuri dupa-amiaza, la inalta Curte de Casatie si Justitie, magistratii urmand sa decida daca va fi inchis pentru urmatoarele 29 de.

Dezafilierea Universitatii Craiova s-a facut legal. Sentinta data de inalta Curte de Justitie si Casatie este definitiva

Magistratii de la inalta Curte de Justitie si Casatie au decis irevocabil ca dezafilierea clubului de fotbal Universitatea Craiova in urma cu trei ani, s-a facut legal.

Silviu Bian, fostul presedinte ANOFM, 6 ani de inchisoare cu executare

Silviu Bian, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM), va sta 6 ani dupa gratii, pentru luare de mita, la decizia instantei supreme.

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM), Silviu Bian, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii de la Curtea Suprema, la 6 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata. Decizia este definitiva.

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM) Silviu Bian a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, printr-o decizie luata joi de instanta suprema.

FRF a castigat la Inalta Curte litigiul cu FC Universitatea Craiova privind dezafilierea provizorie

Gruparea FC Universitatea Craiova ramane dezafiliata, a decis, joi, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis contestatia Federatiei Romane de Fotbal fata de hotararea in acest proces, de anulare a excluderii provizorii a clubului oltean, luata anterior de Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Mediafax.

FRF a castigat in instanta razboiul cu Mititelu pe tema dezafilierii FC Universitatea Craiova

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, ca Federatia Romana de Fotbal a dezafiliat perfect regulamentar clubul Universitatea Craiova in 2011. Astfel, Adrian Mititelu pierde lupta cu FRF dupa ce solicitase daune morale si materiale in valoare de 284 milioane de euro. Decizia vine la doar o zi dupa ce clubul condus de Adrian Mititelu intrase oficial in faliment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )