Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Cristinel Bigiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, a fost condamnat, miercuri, la doi ani de inchisoare cu executare, in aceeasi cauza fiind condamnat la trei ani cu executare Gabriel Surdu, fost sef al RA-APPS. Decizia este definitiva, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul sef al Consiliului Judetean Buzau Cristinel Bigiu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare de CA Bucuresti

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau Cristinel Bigiu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a recunoscut ca a primit 75. 000 de euro mita de la fostul director al RA-APPS Georgian Surdu, care, la randul sau, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu executare, potrivit news. ro.

Instanta a dispus liberarea conditionata a fostului presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu

Tribunalul Arges a dispus, luni, liberarea conditionata a fostului presedinte al Consiliului Judetean CJ) Arges Constantin Nicolescu, aflat in detentie din anul 2015, in urma unei condamnari pentru fapte de coruptie, anunta Agerpres.

Constantin Nicolescu a iesit din inchisoare. Fostul presedinte al CJ Arges a executat o treime din pedeapsapentru fraudarea de fonduri europene

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, condamnat definitiv in februarie 2015, la sapte ani si opt luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca a accesat ilegal fonduri PHARE, a fost eliberat, luni, din Penitenciarul Colibasi.

Fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, eliberat conditionat

Tribunalul Arges a dispus, luni, liberarea conditionata a fostului presedinte al Consiliului Judetean CJ) Arges Constantin Nicolescu, aflat in detentie din anul 2015, in urma unei condamnari pentru.

Fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, eliberat conditionat

Tribunalul Arges a admis, luni, cererea fostului presedinte al Consiliului Judetean CJ) Arges Constantin Nicolescu, de eliberare conditionata. El se afla in detentie din 2015, in urma unei condamnari pentru fapte de coruptie. Decizia este definitiva.

Razboaiele daco-romane prezentate sub forma de machete, la Muzeul Judetean Buzau

De Ziua internationala a Copilului, Muzeul Judetean Buzau organizeaza in colaborare cu Muzeul National al Unirii Alba Iulia o expozitie de machete: Daci si romani in miniatura. Aceasta cuprinde 12 machete realizate profesional, opt reconstituiri de steaguri de lupta ce au apartinut legiunilor romane, precum si fotografii cu trupe de reenactment profesionale din Romania.

Ce spune presedintele Consiliului Judetean Sibiu despre accidentul de telecabina de la Balea

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Daniela Cimpean, a reactionat duminica dupa ce mai multe persoane au fost ranite, in timp ce se aflau in doua telecabine, una care urca si alta care cobora, pe traseul Balea Cascada - Balea Lac .

FRF a castigat procesul cu Mircea Sandu. Ce suma are de restituit fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, miercuri, ca a castigat procesul cu fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, privind renta viagera a acestuia, instanta obligandu-l sa restituie suma de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )