Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare isi intrerupe cariera politica invins de ANI

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare isi intrerupe cariera politica invins de ANI

Adrian Stef a fost gasit incompatibil in 2014, iar de atunci a atacat pe toate caile posibile decizia ANI. Aceasta a ramas in aceasta saptamana definitiva si irevocabila, iar fostu presedinte de Consiliu Judetean este nevoit sa se retraga din functiile publice pentru urmatorii trei ani. continuă pe Adevărul

Danut Cristescu a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Teleorman

Danut Cristescu a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. Cristescu, cel care a ocupat pana acum functia de vicepresedinte al CJ Teleorman, a fost propunerea validata cu unanimitate de voturi in Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene Teleorman a PSD, intrunit luni dimineata.

Zero lei pentru investitii si 185.000 de lei pentru o deplasare la New York - bugetul pe 2017 al Consiliului Judetean Prahova (VIDEO)

Zero lei pentru investitii si 185. 000 de lei pentru o deplasare la New York! Asa arata bugetul pe 2017 al Consiliului Judetean Prahova, informeaza B1 TV. O delegatie a institutiei urmeaza sa mearga in lu.

CSM Targoviste a castigat meciul doi impotriva CSM Satu Mare, contand pentru sferturile de finala ale LNBF

CSM Targoviste a castigat, joi, a doua partida impotriva CSM Satu Mare, meciul contand pentru sferturile de finala ale Ligii Nationale LNBF), cu scorul de 57-53. In confruntarea, care se joaca cel bun din trei meciuri, scorul este acum egal, 1-1.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestatia formulata de DNA indosarul fostului secretar al Consiliului Judetean Hunedoara Dan Daniel,condamnat pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel CA) Alba Iulia a respins joi ca nefondata contestatia in anulare depusa de Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarulfostului secretar al Consiliului Judetean CJ) Hunedoara Dan Daniel,condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu,dar a carui pedeapsa a fost anulata in februarie de catre instanta dinAlba, scrie Agerpres.

Fostul presedinte al Republicii Moldova, pierdut de garda de corp prin Bucuresti. Scene incredibile filmate de paparazzi la un mall din Capitala

Fostul presedinte al Moldovei Petru Lucinschi, aflat in Romania intr-o vizita neoficiala, a fost pierdut de garda de corl dupa o vizita la mall.Fostul presedinte moldovean a fost cu fiul lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )