Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fostul presedinte egiptean a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.Amnesty International a caracterizat sentinta ca o mascarada de justitie

Hotnews Hotnews,
 Fostul presedinte egiptean a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.Amnesty International a caracterizat sentinta ca o mascarada de justitie

Liderul Fratiei Musulmane, Mohmed Mursi, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a fost judecat pentru acuzatii legate de moartea unor protestatari la demonstratiile din 2012, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a fost CONDAMNAT la 20 DE ANI de inchisoare

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a fost condamnat, marti, la 20 de ani de inchisoare pentru moartea unor protestatari in 2012, informeaza Sky News. Decizia impotriva liderului Fratilor.

Fostul presedinte egiptean, condamnat la 20 de ani de inchisoare. Amnesty International: Sentinta a fost o mascarada de justitie

Fostul presedinte egiptean si liderul Fratiei Musulmane, Mohmed Mursi, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, fiind gasit vinovat de rapire si tortura in legatura cu uciderea unor protestatari in 2012,.

Fost presedinte egiptean, condamnat la 20 de ani de inchisoare

Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru moartea unor protestatari in 2012. Odata cu pronuntarea deciziei au fost condamnati la cate 12 ani de inchisoare si.

Fostul presedinte Morsi, condamnat la 20 de ani de inchisoare

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a fost condamnat astazi, de o instanta din Cairo, la 20 de ani de inchisoare pentru ca s-ar fi implicat in arestarea si torturarea manifestantilor impotriva regimului, scrie AFP. Sentinta nu este definitiva.

Baronul Vaii Jiului a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care Alin Simota a fost trimis in judecata pentru infractiunea de conflict de interese.

Traian Basescu nu va ramane un pensionar linistit: Fostul presedinte va continua sa vorbeasca si va mai castiga multe batalii mediatice, intr-un mod care sa fie remarcat

Traian Basescu pare sa isi pregateasca revenirea pe scena politicii. Fostul presedinte este tot mai des prezent in spatiul public si chiar castiga bataliile mediatice. Dovada sta emisiunea de la.

Mancatorul de femei nu va sta nicio zi dupa gratii. A fost condamnat cu suspendare

Barbatul suspecat ca si-a ucis sotia si pe doua surori ale acesteia nu va sta nicio zi dupa gratii. Desi a fost gasit vinovat de tentativa de omor, judecatorii au considerat ca Vasile Lavric, numit si.

Decizie incredibila: Comisar sef, repus in functie dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Seful Serviciului Actiuni Speciale din cadrul Politiei Judetene Vaslui, Grisa Mititelu, suspendat din functie cand a fost trimis in judecata pentru refuzul testarii alcoolscopice in urma unui accident, a fost repus in functie in urma condamnarii sale la inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei, relateaza Mediafax.

Asfaltare cu viteza melcului pe centura de sud a Craiovei: 6 kilometri de drum au fost realizati in 3 ani

Centura de Sud a Craiovei este drumul pe care compania Ford l-a solicitat statului roman pentru a avea o legatura cu drumurile nationale pe care ar urma sa iasa TIR-urile cu autovehicule produse la uzina din Banie. Lucrarile au fost demarate in anul 2012 si vor fi finalizate in 2016.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )