Libnet.ro
UNICEF

13:15

Baronul Vaii Jiului a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Baronul Vaii Jiului a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care Alin Simota a fost trimis in judecata pentru infractiunea de conflict de interese. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte egiptean a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.Amnesty International a caracterizat sentinta ca o mascarada de justitie

Liderul Fratiei Musulmane, Mohmed Mursi, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a fost judecat pentru acuzatii legate de moartea unor protestatari la demonstratiile din 2012, informeaza Reuters.

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a fost CONDAMNAT la 20 DE ANI de inchisoare

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a fost condamnat, marti, la 20 de ani de inchisoare pentru moartea unor protestatari in 2012, informeaza Sky News. Decizia impotriva liderului Fratilor.

DNA: in luna martie, 128 de inculpati au fost condamnati definitiv in dosare de coruptie

In cursul lunii martie 2015, in dosare de coruptie instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie, 128 de inculpati au fost condamnati definitiv, se arata intr-un comunicat transmis luni de DNA, citat de.

BCE: Iesirea Greciei din zona euro ar avea un impact mai mic fata de acum doi ani

Iesirea Greciei din zona euro ar avea un impact mai mic fata de acum doi ani, a declarat Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europene BCE) si guvernator al Bancii Austriei, el cerand guvernului elen sa prezinte.

Decizie incredibila: Comisar sef, repus in functie dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Seful Serviciului Actiuni Speciale din cadrul Politiei Judetene Vaslui, Grisa Mititelu, suspendat din functie cand a fost trimis in judecata pentru refuzul testarii alcoolscopice in urma unui accident, a fost repus in functie in urma condamnarii sale la inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei, relateaza Mediafax.

Mancatorul de femei nu va sta nicio zi dupa gratii. A fost condamnat cu suspendare

Barbatul suspecat ca si-a ucis sotia si pe doua surori ale acesteia nu va sta nicio zi dupa gratii. Desi a fost gasit vinovat de tentativa de omor, judecatorii au considerat ca Vasile Lavric, numit si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )