Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fostul presedinte Siveco, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Fostul presedinte Siveco, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in. continuă pe Antena3

Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni cu executare

Presedinta SIVECO Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, a decis Tribunalul Bucuresti, potrivit Agerpres.

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni cu executare

Irina Socol, proprietara SIVECO, a fost condamnata, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare, pentru evaziune fiscala, de magistratii de la Tribunalul Bucuresti, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Irina Socol, condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala: Decizia nu este definitiva

Irina Socol a fost condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, insa nu este definitiva. Fondatoarea.

Proprietara SIVECO, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Proprietara SIVECO, Irina Socol, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Proprietara SIVECO, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Proprietara SIVECO, Irina Socol, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Irina Socol, fost presedinte al SIVECO Romania, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru evaziune fiscala

Irina Socol, fostul presedinte al SIVECO Romania, a fost condamnata, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de evaziune fiscala.

Fostul presedinte al CJ Hunedoara, petrecere cu noua ierarhi la vila sa de vacanta, dupa ce a primit cea mai inalta distinctie a Episcopiei Ortodoxe a Devei si Hunedoarei

In ciuda faptului ca este urmarit penal pentru coruptie, fostul presedinte al CJ Hunedoara, Mircea Molot, a primit decoratia Episcopiei ca urmare a unei activitati deosebie in apararea si slujirea dreptei.

Fostul presedinte al CJ Hunedoara, urmarit penal pentru fapte de coruptie, a primit cea mai inalta distinctie a Episcopiei Ortodoxe a Devei si Hunedoarei

Mircea Molot, fostul presedinte al CJ Hunedoara, a primit cea mai inalta distinctie a Episcopiei Ortodoxe a Devei si Hunedoarei. in ciuda faptului ca este urmarit penal petnru coruptie, decoratia Episcopiei.

Israelul l-a deportat de fostul presedinte tunisian

Israelul i-a deportat pe fostul presedinte tunisian, Moncef Marzouki, si pe un europarlamentar spaniol, Ana Miranda, transmite AFP. Cei doi au fost la bordul unei ambarcatiuni umanitare, care a incercat luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )