Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irina Socol, condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala: Decizia nu este definitiva

B1 B1,
Irina Socol, condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala: Decizia nu este definitiva

Irina Socol a fost condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, insa nu este definitiva. Fondatoarea. continuă pe B1

Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni cu executare

Presedinta SIVECO Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, a decis Tribunalul Bucuresti, potrivit Agerpres.

Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni cu executare

Irina Socol, proprietara SIVECO, a fost condamnata, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare, pentru evaziune fiscala, de magistratii de la Tribunalul Bucuresti, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Fostul presedinte Siveco, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in.

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Proprietara SIVECO, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Proprietara SIVECO, Irina Socol, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Proprietara SIVECO, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Proprietara SIVECO, Irina Socol, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

MAI va folosi tehnologie Bitdefender sau Kaspersky pentru protectia antivirus, antispam si antimalware a infrastructurii IT in urmatorii trei ani si jumatate

Ministerul Afacerilor Interne a incheiat in 22 iunie 2015 un acord-cadru pe o perioada de 42 de luni cu Romsys, Romanian Soft Company si Ager Business Tech pentru asigurarea protectiei antivirus, antispam si antimalware a infrastructurii IT a aparatului central si a ordonatorilor de credite din subordine, contract cu o valoare estimata initial la peste 11,8 milioane de euro, arata datele publicate miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Primele doua companii au ca subcontractant producatorul local de solutii antivirus Bitdefender, in timp ce Ager Business Tech vinde solutii ale producatorului rus de software antivirus Kaspersky.

Irina Socol, fost presedinte al SIVECO Romania, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru evaziune fiscala

Irina Socol, fostul presedinte al SIVECO Romania, a fost condamnata, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de evaziune fiscala.

Agresorul fiicei lui Adrian Enache, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Agresorul fiicei lui Adrian Enache a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de viol. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 2 care a hotarat si ca barbatul de origine.

Un politist din Sibiu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru omor calificat. Sentinta nu este definitiva

Un politist din judetul Sibiu, acuzat ca ar fi omorat in urma cu doi ani un localnic din satul Tapu, comuna Micasasa, a fost condamnat marti de Tribunalul Sibiu la 5 ani de inchisoare cu executare pentru omor calificat. Sentinta nu este insa definitiva, ea putand fi atacata cu apel.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )