Libnet.ro
UNICEF

20:30

Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni cu executare

Hotnews Hotnews,
 Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni cu executare

Presedinta SIVECO Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, a decis Tribunalul Bucuresti, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni cu executare

Irina Socol, proprietara SIVECO, a fost condamnata, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare, pentru evaziune fiscala, de magistratii de la Tribunalul Bucuresti, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Fostul presedinte Siveco, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in.

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Irina Socol, condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala: Decizia nu este definitiva

Irina Socol a fost condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, insa nu este definitiva. Fondatoarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )