Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fostul prim-procuror de la Ialomita Cristian Hristescu a fost trimis in judecata pentru santaj

Adevărul Adevărul,
Fostul prim-procuror de la Ialomita Cristian Hristescu a fost trimis in judecata pentru santaj

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita Cristian Hristescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de santaj, trafic de influenta si favorizarea infractorului. Dosarul se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

DNA: Seful Parchetului Ialomita, Cristian Hristescu, trimis in judecata.

Prim-procurorul Cristian Hristescu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Ialomita, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru favorizarea infractorului, santaj si trafic de influenta. Si administratorul unei societati comerciale din Ialomita, Stefan - Telu Foamete, cercetat in acelasi dosar, a fost trimis in judecata pentru cumparare de influenta. Citeste si: Seful Parchetului Ialomita va fi arestat preventiv In cursul lunii aprilie 2013, inculpatul Hristescu Cristian, in calitate .

Fostul prim-procuror Hristescu, trimis in judecata dupa ce a promis ca va interveni in dosare penale

Procurorii din Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Coruptiei anunta ca au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor:-HRISTESCU CRISTIAN, in stare de arest la domiciliu,.

Prim-procurorul Cristian Hristescu, arestat la domiciliu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a decis, astazi, ca prim-procurorul Parchetului Tribunalului Ialomita Cristian Hristescu sa fie arestat la domiciliu, acuzat de santaj, trafic de influenta si instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )