Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fostul primar din Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Fostul primar din Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de luare de. continuă pe Antena3

Primarul din Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, miercuri, pe primarul de Ramnicu Valcea,Emilian Francu, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia este definitiva, instanta.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de luare de.

Edilul din Ramnicu Valcea, condamnat la 4 ani cu executare pentru spaga

Curtea de Apel Bucure and sti a dat astazi sentin and ta in dosarul in care primarul ora and sului Ramnicu-Valcea, Emilian Francu, este acuzat de corup and tie, el primind ca pedeapsa 4 ani de inchisoare cu executare, informeaza surse de presa.

VIDEO Primarul din Ramnicu Valcea s-a predat. Ce le transmite Emilian Francu ramnicenilor

Primarul din Ramnicu Valcea, condamnat astazi la patru ani de inchisoare cu executare, s-a predat la politie imediat ce a aflat ca a fost transmis mandatul de punere in aplicare a masurii privative de libertate. inainte sa plece spre sediul IPJ Valcea, edilul le-a transmis un mesaj ramnicenilor.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, la patru ani de inchisoare cu executare de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Primarul din Rm. Valcea, Emilian Francu, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Primarul Municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost miercuri condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare, a decis Curtea de Apel Bucuresti, citata de Agerpres.

Program prelungit la casieriile Directiei Taxe si Impozite din Ramnicu Valcea

Casieriile Directiei Taxe si Impozite Locale din cadrul primariei Ramnicu Valcea au program extins de lucru in zilele de 28 si 31 martie. Prin aceasta masura, Municipalitatea considera ca numarul celor care vor primi bonificatia de 10 % pentru plata integrala a impozitelor si taxelor va creste.

Primarul din Rm. Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare. Edilul este acuzat de luare de mita. Citeste si: Primarul din Rm. Valcea a fost condamnat la 4 ani cu suspendare pentru coruptie Potrivit rechizitoriul trimis instantei, la inceputul anului 2013, Primaria Ramnicu Valcea a incredintat unei firme de arhitectura un proiect cu denumirea Reorganizarea si amenajarea spatiului public .

Zi decisiva pentru primarul din Ramnicu Valcea. Emilian Francu afla astazi daca se intoarce dupa gratii

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti decid astazi daca primarul Emilian Francu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita, se intoarce dupa gratii. Edilul mai are o condamnare de patru ani cu suspendare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )