Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul sef CNAS, Lucian Duta, a ajuns milionar in perioada guvernarii Basescu-Boc.Care este traseul spagii de 8,8 milioane euro

Antena3 Antena3,
Fostul sef CNAS, Lucian Duta, a ajuns milionar in perioada guvernarii Basescu-Boc.Care este traseul spagii de 8,8 milioane euro

Lucian Duta, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), a ajuns milionar in perioada guvernarii Basescu-Boc. Mai exact, Lucian Duta a incasat 8,8 milioane de. continuă pe Antena3

Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, acuzat de o mita record in Sanatate: 8,6 milioane de euro. Procurorii DNA i-au stabilit o cautiune de 1 milion de euro

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Lucian Duta, a fost pus sub control judiciar pe cautiune. El este acuzat de 4 infractiuni de luare de mita. Procuororii au stabilit o cautiune de 4. 000 de lei, aproximativ 1 milion de euro.

Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, sub control judiciar. El trebuie sa plateasca o cautiune de 4,5 milioane de lei

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, a fost pus sub control judiciar pe cautiune de procurorii DNA. Astfel, el are de platit 4,5 milioane de lei, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita.

Fostul presedinte al CNAS Lucian Duta, acuzat de luare de mita si pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, este acuzat de luare de mita si pus sub control judiciar pe cautiune. Lucian Duta este suspectat ca a luat mita 8,6 milioane de euro de la reprezentantii a doua firme de.

Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, acuzat de o mita de 8,6 milioane de euro: Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar sub cautiune

Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost pus marti sub acuzare pentru luare de mita in forma continuata. Procurorii DNA au stabilit masura preventiva a.

DNA, cautiune uriasa pentru fostul sef CNAS

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si control judiciar, cu fixarea unei cautiuni de 4. 000 de lei, fata de Lucian Duta, la data faptelor presedinte al Casei Nationale de.

Dosar urias la DNA: Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, acuzat de luare de mita in valoare de 8,6 milioane de euro si pus sub control judiciar pe cautiune

Lucian Duta, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) din perioada guvernarii PDL, este acuzat de DNA ca a luat mita de 8,6 milioane de euro de la firme care au realizat sistemul informatic al asigurarilor de sanatate SIUI). Duta a fost pus sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 4,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat DNA.

Lucian Duta, fost presedinte al CNAS, pus sub control judiciar

Lucian Duta, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), a fost acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de luare de mita in forma continuata 4 acte materiale) si a fost pus sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 4,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat al DNA.

Lucian Duta, fost presedinte al CNAS, sub control judiciar

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si control judiciar, cu fixarea unei cautiuni de 4. 000 de lei, fata de Lucian Duta, la data faptelor presedinte al Casei Nationale de.

Cristi Borcea, protagonistul unui INCIDENT in sala de judecata. Ce a facut fostul sef dinamovist

Cristi Borcea a fost protagonistul unui incident in sala de judecata. Prezent, marti, la Cutea de Apel Bucuresti pentru a da declaratii in dosarul Retrocedarilor ilegale al lui Radu Mazare, fostul sef.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )