Libnet.ro
UNICEF

14:16

Fostul sef al informatiilor militare Cristian Bernevig, urmarit penal

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al informatiilor militare Cristian Bernevig, urmarit penal

Fostul sef al Directiei de Informatii a Armatei, colonelul r) Cristian Bernevig, este urmarit penal de procurorii militari ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA), alaturi de un contraamiral, comandori si alte cadre militare, intr-un dosar in care se verifica modul in care acestia au dobandit locuinte de serviciu. continuă pe Adevărul

Fostul sef al informatiilor militare, Cristian Bernevig, urmarit penal de DNA.

Fostul sef al Directiei de Informatii a Armatei, colonelul r) Cristian Bernevig, este urmarit penal de procurorii militari anticoruptie, intr-un dosar in care se verifica modul in care acestia au dobandit locuintele de serviciu. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca alaturi de Cristian Bernevig sunt urmariti penal si contra-amiralul activ Catalin Dumistracel, generalul in rezerva Neculae Otelea, recent condamnat definitiv de ICCJ la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul .

Fostul sef al informatiilor militare, Cristian Bernevig este urmarit penal de DNA Militar

Fostul sef al Directiei de Informatii a Armatei, colonelul r) Cristian Bernevig, este urmarit penal de procurorii militari anticoruptie, alaturi de un contraamiral, comandori si alte cadre militare, intr-un.

Fostul sef al informatiilor militare Cristian Bernevig este urmarit penal de DNA Militar

Fostul sef al Directiei de Informatii a Armatei, colonelul r) Cristian Bernevig, este urmarit penal de procurorii militari anticoruptie, alaturi de un contraamiral, comandori si alte cadre militare, intr-un.

Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, urmarit penal

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Nicolae Lucian Duta, la data faptelor presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate C. ), sub aspectul savarsirii unei tentative la infractiunea de abuz in serviciu 2 acte materiale) si o infractiune de abuz in serviciu.

VIDEO UPDATE Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie a dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, sub aspectul savarsirii unei tentative la infractiunea de abuz in serviciu si o infractiune de abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat al DNA. Prejudiciul este estimat la peste 150. 000 euro precum si un avantaj patrimonial in favoarea Siveco Romania . Lucian Duta s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA, unde a fost informat de inceperea urmaririi penale impotriva sa.

Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Lucia Duta a fost instiintat, miercuri, la sediulDNA, ca s-a inceput urmarirea penala pe numele sau pentru infractiunea de abuz in.

Fostul sef al CNAS Lucian Duta, chemat la DNA pentru a lua la cunostinta acuzatiile de abuz in serviciu care i se aduc

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) Lucian Duta a fost, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a lua la cunostinta ca este urmarit penal pentru abuz in serviciu.

Lucian Duta, instiintat de DNA ca este URMARIT PENAL pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Lucian Duta a fost, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat pentru a fi anuntat ca este urmarit penal pentru abuz in.

Angajat al unui ocol silvic din Arad, urmarit penal: Ar fi furat lemne in valoare de 300.000 lei

Un angajat al Ocolului Silvic Lipova din Arad, gestionar al depozitului de material lemnos, este urmarit penal dupa ce, timp de trei ani, ar fi furat lemne, cauzand institutiei un prejudiciu de peste 300. 000 de lei,.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, audiat in dosarul privind Realitatea Media

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) Sorin Blejnar s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat ca martor in dosarul privind vanzarea Realitatea Media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.205 seconds )