Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lucian Duta, instiintat de DNA ca este URMARIT PENAL pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Lucian Duta, instiintat de DNA ca este URMARIT PENAL pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Lucian Duta a fost, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat pentru a fi anuntat ca este urmarit penal pentru abuz in. continuă pe Antena3

Fostul sef al CNAS Lucian Duta, chemat la DNA pentru a lua la cunostinta acuzatiile de abuz in serviciu care i se aduc

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) Lucian Duta a fost, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a lua la cunostinta ca este urmarit penal pentru abuz in serviciu.

DNA incepe urmarirea penala in cazul lui Lucian Duta.

Fostul presedinte al Casei Nationale de Sanatate, Lucian Duta, a fost anuntat, miercuri, de procurorii anticoruptie, ca este urmarit penal pentru abuz in serviciu, relateaza Mediafax. Duta a fost citat in dosarul in care se fac cercetari privind achizitii pentru servicii de mentenanta in cazul unei aplicatii informatice de management al resurselor, pentru un numar mai mare de licente decat cele folosite de CJAS, prejudiciul fiind de peste 150. 000 de euro. In acest dosar este cercetat si .

Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Lucia Duta a fost instiintat, miercuri, la sediulDNA, ca s-a inceput urmarirea penala pe numele sau pentru infractiunea de abuz in.

Seful CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

03 - Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul sefului CJ Prahova, Mircea Cosma, si al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma, pentru trafic de influenta, Vlad Cosma fiind acuzat ca ar fi.

VIDEO UPDATE Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie a dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, sub aspectul savarsirii unei tentative la infractiunea de abuz in serviciu si o infractiune de abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat al DNA. Prejudiciul este estimat la peste 150. 000 euro precum si un avantaj patrimonial in favoarea Siveco Romania . Lucian Duta s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA, unde a fost informat de inceperea urmaririi penale impotriva sa.

Presedintele CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta

Update 14:56 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Vlad Alexandru Cosma, deputat in Parlamentul Romaniei, si inceperea urmaririi penale fata de Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, fiind acuzati de trafic de influenta trei acte materiale).

Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, urmarit penal

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Nicolae Lucian Duta, la data faptelor presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate C. ), sub aspectul savarsirii unei tentative la infractiunea de abuz in serviciu 2 acte materiale) si o infractiune de abuz in serviciu.

VIDEO. DNA incepe urmarirea penala in cazul lui Lucian Duta. ...

UPDATE: Lucian Duta a declarat, miercuri, la iesirea de la DNA, ca achizitiile CNAS s-au facut prin acte administrative extrem de complexe si este normal sa existe intrebari, precizand ca spera ca in cel mai scurt timp sa se lamureasca lucrurile, relateaza Mediafax. Toate aceste procese s-au facut prin acte administrative extrem de complexe si este normal la un moment dat sa existe nelamuriri sau intrebari cum s-au realizate aceste procese din punct de vedere administrativ. Este foarte bine .

Dosarul Carpatica - ASF: Cum explica procurorii DNA de ce au inceput urmarirea penala impotriva lui Daniel Tudor, fost sef al CSA, chiar daca nu el a dispus controlul la Carpatica Asigurari

Daniel Tudor este urmarit penal in dosarul Carpatica - ASF, pentru ca in calitate de sef al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA) ar fi cunoscut concluziile unui raport de control care evidentia deficiente grave la firma lui Ilie Carabulea si ar fi semnat o decizie in care aceste deficiente au fost ignorate. Procurorii sustin in referat ca si controlul la firma lui Carabulea s-a facut in urma unei decizii emise in 4 octombrie 2012 de Daniel Tudor, ca sef al CSA, informatie despre care HotNews. ro a aratat ca este gresita, deoarece la acea data presedinte al CSA era Constantin Buzoianu. Chiar daca este real ca acesta nu a dispus controlul, raspund procurorii DNA, relevanta in cauza prezinta faptul ca Daniel Tudor, ajuns ulterior sef al CSA, a cunoscut neregulile constatate de comisia de control a CSA si nu a dispus masuri ca urmare a celor rezultate din control. Vezi in articol ce raspunde DNA la intrebarea: De ce ati dispus urmarirea penala doar pentru Daniel Tudor, in conditiile in care deciziile de control si ulterior de presupusa exonerare a obligatiilor Carpatica Asigurari, au fost date in urma unor Hotarari luate cu majoritate de voturi a celor 7 membri CSA? .

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

40 - Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut, dupa ce procurorii DNA i-au adus la cunostinta ca este urmarit penal intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )