Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fostul sef al UCI Hein Verbruggen a murit din cauza leucemiei

Antena3 Antena3,
Fostul sef al UCI Hein Verbruggen a murit din cauza leucemiei

Olandezul Hein Verbruggen, fost presedinte al Uniunii Cicliste Internationale UCI), a incetat din viata la varsta de 75 ani, a anuntat miercuri Comitetul International Olimpic CIO), citat de. continuă pe Antena3

Daniel Montano, un cunoscut artist urban, a murit din cauza unei supradoze

Daniel Montano, un artist urban din Statele Unite, cunoscut pentru picturile in graffiti facute prin Pittsburgh, a incetat din viata in urma unei supradoze de heroina, anuntaPittsburgh.

Peste 134 de persoane au murit din cauza unor alunecari de teren in Bangladesh cauzate de ploi torentiale (FOTO)

Cel putin 134 de persoane si-au pierdut viata in ultimele zile, dupa niste alunecari de teren cauzate de ploi torentiale. Incidentul a avut loc in sud-estul Bangladesh-ului, au spus.

Fostul sef al SPP a dat explicatii in comisia care ancheteaza alegerile din 2009: Am certitudinea suta la suta ca alegerile au fost fraudate, iar aceasta actiune complexa a fost coordonata de Coldea si Maior

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, a sustinut, marti, in fata comisiei care ancheteaza alegerile prezidentioane din 2009, ca o parte din conducerea Serviciului Roman de Informatii SRI) ar fi fost implicata in actiuni frauduloase, iar alegerile ar fi fost fraudate.

Coldea si Maior au fraudat alegerile prezidentiale. Fostul sef SPP arunca BOMBA (VIDEO)

Continua ancheta comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, marti prezentandu-se la Parlament si fostul sef al SPP Dumitru Iliescu. Alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate,.

Neatentia i-ar fi putut fi fatala! O femeie, la un pas de moarte din cauza telefonului mobil - VIDEO

OfemeiedinNew Jersey a fost la un pas de moarte din cauza telefonului mobil. Aceasta mergea petrotuar si se uita in telefon, motiv pentru care nu a mai fost atenta pe unde.

Executivi de top ai Fuji Xerox au demisionat din cauza unui scandal contabil

Presedintele si alti trei executivi de top ai Fuji Xerox, companie mixta cu sediul in Japonia, creata de Xerox si Fujifilm Holdings, au demisionat din functie ieri, din cauza problemelor contabile descoperite la diviziile din Australia si Noua Zeelanda.

Cei 3 pasageri care au provocat aterizarea de urgenta a unui avion la Koln, din cauza ca vorbeau despre bombe si explozibili, au fost interogati si apoi eliberati

Cei 3 pasageri britanici care au provocat, sambata seara, aterizarea de urgenta la Koln a unui avion EasyJet care zbura pe ruta Ljubljana-Londra, din cauza ca vorbeau despre bombe si explozibili, au fost interogati si apoi eliberati fara sa fie formulata vreo acuzatie impotriva lor, au anuntat autoritatile germane, citate de Reuters.

Maria Sharapova renunta la sezonul pe iarba din cauza unei accidentari

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a anuntat ca nu va participa la turneele pe iarba, intre care si Wimbledon, din cauza accidentarii pe care a suferit-o luna trecuta, la Roma.

Alerta la Koln! Un avion EasyJet a aterizat de urgenta din cauza unei conversatii suspecte intre pasageri

Un zbor al companiei aeriene EasyJet a aterizat de urgenta sambata seara la Koln, in vestul Germaniei, din cauza unei conversatii suspecte auzite la bord si a unui bagaj suspect, iar trei.

Presedintele american, Donald Trump, il acuza pe fostul sef al FBI de lasitate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, continua seria atacurilor asupra fostului sef al FBI, James Corney, pe care il acuza, pe Twitter, de lasitate pentru ca ar fi lasat sa ajunga in presa note compromitatoare despre intrevederile lor private .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )