Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alerta la Koln! Un avion EasyJet a aterizat de urgenta din cauza unei conversatii suspecte intre pasageri

Antena3 Antena3,
Alerta la Koln! Un avion EasyJet a aterizat de urgenta din cauza unei conversatii suspecte intre pasageri

Un zbor al companiei aeriene EasyJet a aterizat de urgenta sambata seara la Koln, in vestul Germaniei, din cauza unei conversatii suspecte auzite la bord si a unui bagaj suspect, iar trei. continuă pe Antena3

Situatie grava la Valcea! Mai multe persoane, evacuate de urgenta din cauza alunecarilor de teren

O familie din municipiul Ramnicu Valcea, a carei casa este afectata de alunecari de teren si este in pericol de a fi distrusa, va fi evacuata vineri din locuinta, urmand a fi cazata la.

Maria Sharapova renunta la sezonul pe iarba din cauza unei accidentari

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a anuntat ca nu va participa la turneele pe iarba, intre care si Wimbledon, din cauza accidentarii pe care a suferit-o luna trecuta, la Roma.

Mars retrage sortimente de ciocolata din cauza potentialei prezente a salmonella

Grupul alimentar american Mars va retrage unele batoane de ciocolata Galaxy, Maltesers Teasers si pungi de Minstrels fabricate la fabrica Slough din Marea Britanie din cauza potentialei prezente a salmonella, transmite BBC.

Trafic intrerupt pe A2 la km 46, pe sensul spre Constanta, din cauza unui accident cu 5 masini

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 07. 25, circulatia rutiera pe autostrada A2 a fost intrerupta pe benzile unu si doi ale sensului de mers catre Constanta, respectiv la kilometrul 46 + 700 de metri, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate 5 autoturisme.

Ciocolata Mars a fost retrasa de pe piata din cauza unei posibile contaminari cu salmonella

Mai multe feluri de ciocolata Mars vor disparea de pe piata din cauza ca ar fi fost infestata cu salmonella, a spus purtatorul de cuvant al companiei, potrivit Independent. Compania le-a sugerat.

Mars retrage mai multe tipuri de batoane de ciocolata de pe piata, din cauza unei posibile contaminari cu salmonella

Producatorul de ciocolata Mars a anuntat, vineri, ca va retrage de pe piata din Marea Britanie si Irlanda, mai multe tipuri de batoane, din cauza unor suspiciuni ca produsele ar fi contaminate cu salmonella.

Gelu Diaconu, fostul sef al Fiscului, sustine ca Dragnea ii ataca pe Grindeanu si pe ministrul Finantelor pentru ca acestia ar vrea sa-l demita pe seful Fiscului din cauza lipsei de performanta

Liviu Dragnea si Niculae Badalau presedintele executiv al PSD, considerat omul de incredere al lui Dragnea) i-ar fi atacat pe premierul Grindeanu si pe ministrul Finantelor pentru ca acestia iau in calcul demiterea sefului Fiscului, Bodan Stan, din cauza lipsei de performanta a ANAF, scrie pe Facebook fostul sef al institutiei, Gelu Stefan Diaconu.

Incendiu PUTERNIC intr-un restaurant de la parterul unui bloc din Targu Mures. Locatarii, EVACUATI din cauza fumului gros (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineata, intr-un restaurant aflat la parterul unui bloc din Targu Mures, locatarii din imobilul respectiv fiind evacuati de catre pompieri din cauza fumului.

Mii de prahoveni, fara curent electric, din cauza ploilor torentiale

Mii de persoane din mai multe localitati prahovene au ramas, joi, fara curent electric, dupa ce ploaia torentiala si vantul a provocat avarii la liniile de medie tensiune.

Accident incredibil! O familie s-a trezit cu casa distrusa din cauza unui sofer care a pierdut controlul masinii (VIDEO)

Un sofer a circulat cu o viteza nepotrivita si a facut un accident dezastruos. Acesta a avut loc in orasul Milwaukee din SUA. Soferul a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina direct in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )