Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotbalist roman, fost jucator la Viitorul Constanta, arestat pentru implicare in mafia pariurilor

B1 B1,
Fotbalist roman, fost jucator la Viitorul Constanta, arestat pentru implicare in mafia pariurilor

Fotbalistul roman Cristian Cristea, fost jucator al ViitorulConstanta, a fost arestat in Australia fiind banuit de implicare in mafia pariurilor. Romanul, care evolueaza la Southern Stars, a fost arestat. continuă pe B1

Australia: Fotbalist roman retinut si eliberat intr-un dosar de aranjare a unor meciuri

Atacantul roman Cristian Cristea, fost jucator la FC Snagov si Viitorul Constanta, a fost retinut si ulterior de politie, in Australia, fiind anchetat intr-un dosar de aranjare a mai multor partide.

Barbatul care a violat o jurnalista in Capitala a fost arestat pentru 29 de zile. Primele imagini cu violatorul

Barbatul suspectat ca in 10 septembrie a violat o jurnalista, in zona Lacului Floreasca din Capitala, a fost arestat pentru 29 de zile. Judecatoria Sectorului 1 a admis propunerea de arestare preventiva.

Constanta: Fostul rector de la Ovidius, arestat pentru mita, nu mai are contract ...

Fostul rector al Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, nu mai este cadru didactic al institutiei de invatamant, dupa ce Senatul Universitatii a validat decizia privind desfacerea contractului sau de munca, relateaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de miercuri al Universitatii Ovidius, Senatul Universitati, intrunit in sedinta extraordinara, a validat cu 37 voturi pentru si 11 abtineri decizia Consiliului de Administratie privind desfacerea contractului de munca al .

Contabilul unei biserici din Slatina, arestat pentru delapidare.

Contabilul unei biserici din Slatina a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ca si-ar fi insusit ilegal 885. 533 de lei, informeaza Mediafax. Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Olt au retinut un barbat, de 29 de ani, din Slatina, pe care il suspectaza de comiterea infractiunii de delapidare. In fapt, acesta este suspectat ca, in perioada 1 iulie 2009 - 13 martie 2012, in calitate de contabil al unei institutii de cult bisericesc, din Slatina, si-ar fi insusit, in mod .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )