Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTO+VIDEO: Super Luna si eclipsa de Luna, in premiera dupa 30 de ani. Care sunt semnificatiile fenomenului astronomic

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO: Super Luna si eclipsa de Luna, in premiera dupa 30 de ani. Care sunt semnificatiile fenomenului astronomic

Un eveniment astronomic foarte rar, care consta in producerea simultana a doua fenomene spectaculoase - Super Luna si eclipsa de Luna -, a avut loc in noaptea de duminica spre luni. Acest fenomen apare atunci cand Luna, in miscarea ei in jurul Pamantului, intra in umbra acestuia. continuă pe România Liberă

Fenomen spectaculos nemaivazut de trei decenii: Super Luna si eclipsa de Luna se produc simultan. Care vor fi efectele asupra organismului uman

Doua fenomene astronomice spectaculoase vor uimi lumea in noaptea de 27 spre 28 septembrie. Este vorba despre producerea simultana a Super Lunii si a eclipsei de Luna, un fenomen rar. in traditia populara se spune ca varcolacii si dracii fura Luna, iar astfel oamenii sunt pedepsiti pentru pacatele lor.

Fenomen astronomic rar: Super Luna si eclipsa de Luna, simultan, in premiera dupa peste 30 ani

Un eveniment astronomic foarte rar, care consta in producerea simultana a doua fenomene spectaculoase - Super Luna si eclipsa de Luna -, va avea loc in noaptea de duminica spre luni. in Romania fenomenul poate fi observat doar daca cerul este senin.

Fenomen astronomic rar: Super Luna si eclipsa de Luna, simultan, dupa mai mult de 30 ani

Eclipsa de Super Luna: cele mai impresionante imagini

Un eveniment astronomic foarte rar, care a constat in producerea simultana a doua fenomene spectaculoase, Super Luna si eclipsa de Luna, a avut loc in noaptea de duminica spre luni. Eclipsa a inceput la ora 03:11, a avut punctul maxim la ora 05:47 si s-a terminat pentru romani in jurul orei de 07:16. Luna a [] Eclipsa de Super Luna: cele mai impresionante imagini Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Premiera saptamanii: Internul, o punte intre generatii FOTO VIDEO

Filmul The Intern/ Internul are astazi premiera in cinematografele din Romania. Cu Anne Hathaway si Robert De Niro in rolurile principale, pelicula uneste doua generatii distince si ii determina pe cei in varsta sa-si urmeze planurile oricat de tarziu ar parea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )