Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fenomen astronomic rar: Super Luna si eclipsa de Luna, simultan, dupa mai mult de 30 ani

Antena3 Antena3,
Fenomen astronomic rar: Super Luna si eclipsa de Luna, simultan, dupa mai mult de 30 ani

Fenomen astronomic rar: Super Luna si eclipsa de Luna, simultan, dupa mai mult de 30 ani. continuă pe Antena3

Fenomen astronomic rar: Super Luna si eclipsa de Luna, simultan, luni, in premiera dupa peste 30 ani

Un eveniment astronomic foarte rar, care consta in producerea simultana a doua fenomene spectaculoase - Super Luna si eclipsa de Luna -, va avea loc in noaptea de duminica spre luni, la peste 30 de ani de la.

Fenomen astronomic RAR: Super Luna si eclipsa de Luna se produc SIMULTAN

Super Luna si eclipsa de Luna se vor produce, in noaptea de duminica spre luni, simultan, la peste 30 de ani de la producerea unui eveniment similar.

Fenomen astronomic rar, duminica aceasta: Eclipsa de Luna si Super Luna in aceeasi noapte. Cand si de unde poti sa vezi evenimentul

Un fenomen astronomic extrem de rar, care s-a petrecut ultima oara in 1982, va avea loc duminica noapte. Evenimentul cosmic din noaptea de 27 spre 28 septembrie va consta in doua fenomene distincte: o Super Luna si o eclipsa de Luna.

Fenomen spectaculos nemaivazut de trei decenii: Super Luna si eclipsa de Luna se produc simultan. Care vor fi efectele asupra organismului uman

Doua fenomene astronomice spectaculoase vor uimi lumea in noaptea de 27 spre 28 septembrie. Este vorba despre producerea simultana a Super Lunii si a eclipsei de Luna, un fenomen rar. in traditia populara se spune ca varcolacii si dracii fura Luna, iar astfel oamenii sunt pedepsiti pentru pacatele lor.

Fenomen astronomic: teoria lui Einstein va putea fi testata datorita ciocnirii a doua gauri negre

O coliziune intre doua gauri negre care graviteaza una in jurul celeilalte, in centrul unei galaxii aflate la o distanta de 3,5 miliarde de ani-lumina de Terra, va putea fi observata in premiera de oamenii de stiinta. Coliziunea, care este iminenta la scala de varsta a Universului, va permite oamenilor de stiinta americani sa testeze [] Fenomen astronomic: teoria lui Einstein va putea fi testata datorita ciocnirii a doua gauri negre Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fenomen astronomic spectaculos. Ce se va intampla cu Luna si cum te va afecta

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )