Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au inregistrat o crestere de 6,98%, raportata la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui sectorial BET-FI, in perioada 19-26 februarie 2016. continuă pe Ziarul Bursa

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

Cea mai mare universitate din tara si-a ales rectorul. Ioan Aurel Pop a castigat un nou mandat, din primul tur

Academicianul Ioan Aurel Pop a castigat marti, din primul tur, un nou mandat de rector al Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare universitate din tara.

Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a constructiilor de dupa 2008

Avansul lucrarilor de constructii a fost de 10,6% in 2015, comparativ cu 2014, Romania ocupand locul al treilea in UE, dupa Slovacia 18,6%) si Suedia 14%).

Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a activitatii de constructii de dupa 2008

Avansul lucrarilor de constructii a fost de 10,6% in 2015, comparativ cu 2014, Romania ocupand locul al treilea in UE, dupa Slovacia 18,6%) si Suedia 14%).

SUA si-au avertizat cetatenii sa fie pregatiti in caz ca cedeaza cel mai mare baraj din Irak. Apa ar atinge 21 de metri in Mosul si ar afecta inclusiv Bagdadul

Statele Unite si-au avertizat cetatenii sa fie pregatiti sa paraseasca Irakul in cazul in care ar avea loc un colaps catastrofal al celui mai mare baraj, aflat langa Mosul, transmite Reuters.

Oscar 2016: Grandioasa ceremonie a inregistrat cea mai mica audienta din ultimii opt ani VIDEO

Gala premiilor Oscar 2016 a fost urmarita de 34,3 milioane de americani, cea mai mica audienta din ultimii opt ani. Cu toate acestea, Oscarul ramane cel mai vizionat show de decernare a premiilor al anului, potrivit Huffington Post.

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata.

Actiunile Nissan au inregistrat luni cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sapte ani

Actiunile Nissan au inregistrat luni cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sapte ani, dupa ce producatorul auto a anuntat prima si cea mai mare rascumparare de actiuni din ultimii patru ani, pentru a contracara recentul declin al titlurilor, transmite Bloomberg.

Medic roman de la cel mai mare centru de operatii pe creier din Europa: 60% din timp il petrecem vorbind cu pacientii

Victor Volovici, rezident neurochirurg la cel mai mare spital din Europa unde se opereaza tumori pe creier, Centrul Medical Erasmus din Rotterdam, vorbeste despre sistemul de sanatate din Olanda. Pe langa organizarea excelenta, acolo exista o regula de aur pentru toti medicii: 60% din timp este alocat pentru a-i indruma pe pacienti.

Ministrul Finantelor: Cresterea economica peste potential, cea mai periculoasa

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, marti, ca o crestere economica peste potential este cea mai periculoasa, afirmand ca reformele puse pe hartie si aflate in implementare de catre autoritati sunt menite sa reduca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )