Libnet.ro
UNICEF

14:30

Reportaj emotionant al BBC despre Leon Danaila, cel mai bun neurochirurg roman. Cred ca sunt cel mai sarac doctor din lume

Antena3 Antena3,
Reportaj emotionant al BBC despre Leon Danaila, cel mai bun neurochirurg roman. Cred ca sunt cel mai sarac doctor din lume

Este unul dintre cei mai cunoscuti medici neurochirurgi din Romania. La cei 82 de ani nu a renuntat la medicina, mergand in fiecare zi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala pentru a salva vieti. Leon. continuă pe Antena3

BBC: reportaj emotionant despre doi medici romani

BBC a difuzat un reportaj emotionant despre neurochirurgul Leon Danaila de la spitalul Gheorghe Marinescu, si in paralel a prezentat o tanara doctorita din Romania, care profeseaza in Anglia.

Cel mai bun film al anului: Spotlight

Pelicula ''Spotlight '', in regia lui Tom MacCarthy, a obtinut premiul Oscar pentru ''Cel mai bun film al anului '', iar distinctiile pentru Cea mai buna actrita in rol principal si pentru Cel mai bun actor in rol principal au fost castigate de marii favoriti, Brie Larson si, respectiv Leonardo DiCaprio. Pelicula ''Son of Saul '' Ungaria), in care joaca si actorul roman Levente Molnar, a primit premiul Oscar la categoria ''Cel mai bun film intr-o limba straina '', relateaza Agerpres.

ETF - BET Tradeville, cel mai performant fond

Fondul ETF - BET Tradeville a inregistrat o crestere de 0,92%, raportata la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 18-25 februarie.

Egiptul vrea sa cumpere grau, dupa ce cotatiile futures au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, vrea sa cumpere din nou grau, dupa ce cotatiile futures au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, informeaza Bloomberg.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din zona euro a scazut usor in ianuarie, la 10,3%, de la 10,4% in decembrie, anunta Oficiul European de Statistica Eurostat), aratand ca acest indicator a ajuns la cel mai redus nivel din august 2011 pana in prezent.

S-a lansat Bult-Upon, cel mai mare proiect de colaborare pe tema renovarii cladirilor

Build Upon, cel mai mare proiect de colaborare din lume pe tema renovarii cladirilor, a fost lansat oficial astazi de catre Consiliile pentru Cladiri Verzi din Europa, cu scopul de a adresa problema schimbarilor climatice si a reduce emisiile de dioxid de carbon CO2) provenite de la cladirile existente, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Clasamentul Forbes: Numarul miliardarilor a scazut usor, Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume / Cea mai tanara miliardara este o norvegianca de 19 ani

Numarul miliardarilor a scazut usor in acest an in lume, pentru prima oara din 2009, la fel ca si averea lor globala, potrivit revistei Forbes, care precizeaza ca americanul Bill Gates ramane cel mai bogat om al planetei, potrivit AFP.

Cum arata cel mai vechi martisor din Romania

Cel mai vechi martisor din Romania se pare ca dateaza din anul 1879 si are forma unei inimi din argint. Printre aceste martisoare de colectia se numara si unul din 1898, care are forma unei randunici in.

Denis Alnitei, Orange: Cel mai dorit program de wellbeing este cursul de parenting

Cursurile de parenting si sesiunile de masaj sunt cele mai dorite activitati din programul de wellbeing desfasurat de Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, cu 3. 000 de angajati, a declarat pentru Wall-Street. ro, Denis Alnitei,.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )