Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Accident cumplit pe DN 66: cinci victime dupa impactul dintre doua masini. Unul dintre pasageri a murit

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident cumplit pe DN 66: cinci victime dupa impactul dintre doua masini. Unul dintre pasageri a murit

Un accident rutier mortal a avut loc, duminica seara, pe Drumul National 66 Hateg - Petrosani, in zona localitatii Banita. Doua autoturisme s-au ciocnit, iar in urma impactului un om a murit, iar alti patru au fost raniti. continuă pe Adevărul

FOTO Accident cumplit pe DN 66: cinci victime in impactul dintre doua masini. Unul dintre pasageri a murit

Un accident rutier mortal a avut loc, duminica seara, pe Drumul National 66 Hateg - Petrosani, in zona localitatii Banita. Doua autoturisme s-au ciocnit, iar in urma impactului un om a murit, iar alti patru au fost raniti.

FOTO Accidentul cumplit in care un tanar a murit si alti cinci au fost raniti a fost produs de un sofer baut si teribilist

Un tanar de 24 de ani care s-a urcat baut la volan si a provocat un dezastru pe Drumul National 66. A scapat masina de sub control si a lovit frontal un alt autoturism: un alt tanar a murit, iar cinci oameni au fost raniti.

Accident feroviar in Londra. Sunt mai multe victime dupa ce un tren care avea opt vagoane a deraiat

Un tren care avea opt vagoane a deraiat intre garile Wimbledon si Clapham, in Londra. Cel putin patru pasageri au fost raniti in accident, iar alti 300 au fost evacuati. Autoritatile.

Accident mortal in Galati: mai multe victime, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer beat

Un barbat a murit si o femeie a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, sambata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer baut pe DN 2B, intre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )