Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Accident rutier grav, cu sase persoane implicate, in Slatina. Trei oameni au fost transportati la UPU

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident rutier grav, cu sase persoane implicate, in Slatina. Trei oameni au fost transportati la UPU

Un grav accident de circulatie a avut loc, joi, 22 august 2019, in Slatina. Sase persoane aflate in cele doua masini implicate au primit ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

FOTO Accident rutier mortal pe DN 7: un barbat a decedat, iar trei oameni au fost raniti intr-o masina scapata din control

Un accident rutier mortal a avut loc pe Drumul National 7, in apropiere de Orastie. Un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti.

Un AUTOBUZ PLIN CU CALATORI, implicat intr-un GRAV accident rutier, dupa ce un alt sofer a iNTORS PE LINIE CONTINUA

Alerta in Prahova. Un autobuz plin cu calatori a fost implicat intr-un accident rutier, miercuri, in localitatea Urlati, la circa 20 km de Ploiesti. Din primele verificari se pare.

Autobuz cu 15 persoane la bord, implicat intr-un accident rutier in Vaslui

Un autobuz care efectua curse regulate Vaslui - Albesti a fost implicat, miercuri, intr-un accident rutier la iesirea din municipiul Vaslui, pe DN24, in localitatea Muntenii de Jos. Potrivit.

Organele unui adolescent mort intr-un accident rutier au salvat mai multe vieti. Asa ar fi vrut si el. Era sensibil, altruist, un suflet cald...

Parintii unui adolescent iesean mort intr-un accident rutier petrecut pe o sosea din Bihor, alaturi de bunicii sai, au reusit sa treaca peste durerea imensa a pierderii unicului fiu si au fost de acord sa doneze organele baiatului, salvand astfel mai multe alte vieti, inclusiv pe cea a unui tanar de 17 ani din Germania.

SUA: Sase persoane cu varste cuprinse intre 62 si 85 de ani, acuzate ca au facut sex in parc

Sase persoane cu varste cuprinse intre 62 si 85 de ani au fost arestate dupa ce au fost observate angajandu-se in activitati sexuale in parc din Connecticut, relateaza Fox 5.

SUA: Sase persoane cu varste cuprinse intre 62 si 85 de ani, acuzate ca au facut sex in parc

Sase persoane cu varste cuprinse intre 62 si 85 de ani au fost arestate dupa ce au fost observate angajandu-se in activitati sexuale intr-un parc din Connecticut, relateaza Fox 5.

GRAV accident rutier: Un MICROBUZ plin cu pasageri s-a RASTURNAT, dupa ce a intrat in coliziune cu un autovehicul. BILANTUL MORTILOR (FOTO, VIDEO)

Un grav accident de circulatie s-a produs, joi dupa amiaza, la granita dintre judetele Ilfov si Giurgiu, intre localitatile Dragomiresti Deal si Bacu. Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov,.

FOTO Barbat mort intr-un accident rutier in care au fost raniti si doi cetateni unguri. Cum s-a petrecut tragedia

Un barbat in varsta de 68 de ani a decedat dupa ce a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Incidentul a avut loc pe DN 1C, in dreptul localitatii Sabisa din judetul Maramures. in urma impactului, alte doua victime, doi unguri, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Vrancea: Cinci raniti, intre care un copil in urma unui accident rutier

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit in judetul Vra.

Microbuz rasturnat in urma unui accident rutier. O femeie a murit, alte cinci victime au ajuns la spital

Accidentul rutier s-a produs in dupa-amiaza zilei de joi, 22 august. Una dintre victime, o femeie de 40 de ani a murit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )