Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Alex Velea si Antonia au atras toate privirile pe Covorul Rosu la Romanian Music Awards la Brasov

Adevărul Adevărul,
FOTO Alex Velea si Antonia au atras toate privirile pe Covorul Rosu la Romanian Music Awards la Brasov

Vedetele autohtone au defilat pe vocorul rosu unde si-au etalat tinutele pregatite special pentru Romanian Music Awards. continuă pe Adevărul

Alex Velea si Antonia, vedetele galei Romanian Music Awards

Antonia si Alex Velea au fost vedetele galei Romanian Music Awards ce a avut loc vineri noaptea, in Piata Sfatului din Brasov. Cei doi au fost asaltati de fani pentru autografe si au castigat premiile pentru cea mai buna artista, respectiv cel mai bun artist, relateaza Agerpres. Premiul pentru cel mai bun cantec a mers la What's Up, pentru piesa 'Taxi', in timp ce premiul 'Best Live' a fost acordat, in urma votului publicului, trupei Voltaj.

Ce spune Antonia despre sarcina si relatia cu Alex Velea

Vineri seara, incepand cu ora 21. 15, Ilinca Vandici deschide o noua fila din viata secreta a vedetelor, in cadrul emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D. Antonia vorbeste in premiera despre sarcina si relatia ei cu Alex Velea.

Antonia si Alex Velea pleaca in turneu cu copilul dupa ei!

Desi vor deveni parinti la incpeutul anului viitor, Alex Velea si Antonia planuiesc ca in primavara sa plece impreuna intr-un turneu de zile mari. Oare ce se va intampla insa atunci cu bebelusul lor proaspat nascut?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )