Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alex Velea si Antonia, vedetele galei Romanian Music Awards

Hotnews Hotnews,
 Alex Velea si Antonia, vedetele galei Romanian Music Awards

Antonia si Alex Velea au fost vedetele galei Romanian Music Awards ce a avut loc vineri noaptea, in Piata Sfatului din Brasov. Cei doi au fost asaltati de fani pentru autografe si au castigat premiile pentru cea mai buna artista, respectiv cel mai bun artist, relateaza Agerpres. Premiul pentru cel mai bun cantec a mers la What's Up, pentru piesa 'Taxi', in timp ce premiul 'Best Live' a fost acordat, in urma votului publicului, trupei Voltaj. continuă pe Hotnews

FOTO Alex Velea si Antonia au atras toate privirile pe Covorul Rosu la Romanian Music Awards la Brasov

Vedetele autohtone au defilat pe vocorul rosu unde si-au etalat tinutele pregatite special pentru Romanian Music Awards.

Romanian Music Awards 2014: Smiley, cel mai nominalizat muzician, Jean Sean, invitatul special al serii

Gala Romanian Music Awards 2014 va avea loc in aceasta seara in Piata Sfatului din Brasov, de la ora 20:00. Smiley poate fi marele castigator, artistul fiind nominalizat la sapte categorii, fiind urmat de Andra cu patru. Invitatul special al show-ului va fi Jean Sean care va prezenta piesa in colaborare cu Antonia. Evenimentul va fi transmis in direct atat pe Music Channel Romania si Ungaria, cat si in tarile balcanice.

Romanian Music Awards in Piata Sfatului din Brasov

Cel mai mare eveniment al muzicii romanesti este vineri 12 septembrie de la ora 19. 00 la Brasov. Vedetele muzicii autohtone vor defila pe covorul rosu si vor sustine recitaluri incendiare. Cei mai buni artisti ai anului vor fi premiati.

Sore si Adrian Sina prezinta Media Music Awards pe 18 septembrie la Sibiu!

Dupa o lunga perioada de suspans, in care toata lumea s-a intrebat cine vor fi prezentatorii editiei din acest an a galei Media Music Awards, iata ca anuntul a fost facut astazi: cei doi prezentatori ai marelui eveniment musical de la Sibiu sunt Sore si Adrian Sina!.

Sore si Adrian Sina vor prezenta Media Music Awards 2014

Editia din acest an a galei Media Music Awards, ce va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu, va fi prezentata de Sore si Adrian Sina. Este pentru prima data cand cei doi artisti apar impreuna pe scena in ipostaza de gazde ale unei ceremonii de acest gen.

Ce spune Antonia despre sarcina si relatia cu Alex Velea

Vineri seara, incepand cu ora 21. 15, Ilinca Vandici deschide o noua fila din viata secreta a vedetelor, in cadrul emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D. Antonia vorbeste in premiera despre sarcina si relatia ei cu Alex Velea.

Antonia si Alex Velea pleaca in turneu cu copilul dupa ei!

Desi vor deveni parinti la incpeutul anului viitor, Alex Velea si Antonia planuiesc ca in primavara sa plece impreuna intr-un turneu de zile mari. Oare ce se va intampla insa atunci cu bebelusul lor proaspat nascut?.

FOTO Cei mai in voga artisti au fost premiati la Romanian Music Awards

Cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti s-au decernat la Brasov unde petrecerea a tinut pana aproape de 2. 00 noaptea. Piata Sfatului a fost plina pana la refuz, iar spectacorii au stat chiar si pe garduri pentru a-si putea vedea artistii preferati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )