Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO Bilant de festival: Record de spectatori la BEstfest Summer Camp 2013

Adevărul Adevărul,
FOTO Bilant de festival: Record de spectatori la BEstfest Summer Camp 2013

BEstfest Summer Camp a inchis duminica seara portile celei de-a saptea editii, dupa un weekend in care a adunat pe islazul din comuna Tunari peste 64. 000 de spectatori. Acesta este cel mai numeros public de la ultimele trei editii, desfasurate la iarba verde. continuă pe Adevărul

Bilant de festival: Record de spectatori la BEstfest Summer Camp 2013

BEstfest Summer Camp a inchis duminica seara portile celei de-a saptea editii, dupa un weekend in care a adunat pe islazul din comuna Tunari peste 64. 000 de spectatori. Acesta este cel mai numeros public de la ultimele trei editii, desfasurate la iarba verde.

Audienta record la BESTFEST Summer Camp 2013 ziua 2: peste 28.000 de oameni!

Distractia la BESTFEST Summer Camp 2013 a continuat si in a doua zi de festival, inregistrandu-se o audienta record: peste 28. 000 de spectatori! Cei prezenti in BESTFEST Park s-au bucurat de show-urile live si DJ set-urile sustinute pe cele sapte scene ale festivalului, party-urile de la terase, precum si de extra-activitatile recreative din zonele special amenajate de sport, lounge, funfair, arts & crafts. Vremea a fost din nou prietena festivalului, ploaia foarte scurta, de dinaintea inceperii concertelor, incheindu-se cu un curcubeu spectaculos! Continue reading .

VIDEO incepe sarbatoarea BEstfest Summer Camp 2013

BEstfest Summer Camp 2013 incepe vineri dupa-amiaza, in comuna Tunari, de langa Bucuresti, iar capul de afis al primei seri este trupa scotiana Texas. in cele trei zile de festival, publicul va putea asista la zeci de concerte, iar organizatorii, Emagic, promit o editie aniversara cu show-uri pentru toate gusturile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )