Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO incepe sarbatoarea BEstfest Summer Camp 2013

Adevărul Adevărul,
VIDEO incepe sarbatoarea BEstfest Summer Camp 2013

BEstfest Summer Camp 2013 incepe vineri dupa-amiaza, in comuna Tunari, de langa Bucuresti, iar capul de afis al primei seri este trupa scotiana Texas. in cele trei zile de festival, publicul va putea asista la zeci de concerte, iar organizatorii, Emagic, promit o editie aniversara cu show-uri pentru toate gusturile. continuă pe Adevărul

Silent Cinema cu filme scurte de Cannes si Oscar la BESTFEST Summer Camp 2013!

Timp de trei zile si trei nopti distractia se muta in BESTFEST Park asa ca, pe langa concerte, nu pot lipsi extra-activitatile. Amatorii de scurtmetraje pot urmari in zona Silent Cinema o selectie inedita de productii ale genului ce cuprinde filme nominalizate la cele mai prestigioase gale ale industriei de profil, toate acestea fiind furnizate de ShortsUp. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, BESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in cadrul BESTFEST Park din Bucuresti-Tunari. Continue reading .

Silent Cinema cu filme de Cannes si Oscar, la BEstfest Summer Camp

La editia din acest an a festivalului BEstfest, eveniment desfasurat intre 5 si 7 iulie, in comuna Tunari, nu numai amatorii de muzica au parte de distractie, ci si cinefilii.

Recomandari pentru weekendul 5-7 iulie 2013

Primul weekend al lunii iulie ne aduce festivalul de muzica: BESTFEST Summer Camp , pana acum cativa ani cel mai asteptat festival al verii, transformat intr-un eveniment de rutina si fara artisti wow. Anul acesta vor canta cei de la Texas,.

RATB asigura transportul pentru BESTFEST. Cum vor circula autobuzele si cat costa un bilet

Cei care vor participa in acest an la BESTFEST Summer Camp vor avea la dispozitie o linie speciala care va functiona inclusiv pe timpul noptii. Evenimentul va dura trei zile, in perioada 5-7 iulie, in comuna Tunari.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )