Libnet.ro
UNICEF

19:45

Audienta record la BESTFEST Summer Camp 2013 ziua 2: peste 28.000 de oameni!

ADPM ADPM,
Audienta record la BESTFEST Summer Camp 2013 ziua 2: peste 28.000 de oameni!

Distractia la BESTFEST Summer Camp 2013 a continuat si in a doua zi de festival, inregistrandu-se o audienta record: peste 28. 000 de spectatori! Cei prezenti in BESTFEST Park s-au bucurat de show-urile live si DJ set-urile sustinute pe cele sapte scene ale festivalului, party-urile de la terase, precum si de extra-activitatile recreative din zonele special amenajate de sport, lounge, funfair, arts & crafts. Vremea a fost din nou prietena festivalului, ploaia foarte scurta, de dinaintea inceperii concertelor, incheindu-se cu un curcubeu spectaculos! Continue reading . continuă pe ADPM

VIDEO incepe sarbatoarea BEstfest Summer Camp 2013

BEstfest Summer Camp 2013 incepe vineri dupa-amiaza, in comuna Tunari, de langa Bucuresti, iar capul de afis al primei seri este trupa scotiana Texas. in cele trei zile de festival, publicul va putea asista la zeci de concerte, iar organizatorii, Emagic, promit o editie aniversara cu show-uri pentru toate gusturile.

Recomandari pentru weekendul 5-7 iulie 2013

Primul weekend al lunii iulie ne aduce festivalul de muzica: BESTFEST Summer Camp , pana acum cativa ani cel mai asteptat festival al verii, transformat intr-un eveniment de rutina si fara artisti wow. Anul acesta vor canta cei de la Texas,.

FOTO Festivalul JazzTM 2013. Ziua 2: Cea mai buna voce de jazz din lume i-a vrajit pe banateni

Kurt Elling, considerat solistul de jazz numarul unu in jazz, a concertat pe scena din Piata Victoriei, in cea de a doua zi a Festivalului JazzTM.

FOTO Festivalul JazzTM 2013. Ziua 1: Richard Bona a ridicat in picioare aproape 3.000 de timisoreni

Richard Bona, muzicianul originar din Camerun, a fost vedeta primei seri a Festivalului JazzTM, care se desfasuara in Piata Operei din Timisoara. Au mai cantat Sebastian Spanache Trio si Hidden Orchestra din Scotia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )