Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO. Care sunt cele mai mediatizate cupluri din lumea tenisului

România Liberă România Liberă,
FOTO. Care sunt cele mai mediatizate cupluri din lumea tenisului

Sportiva Serena Williams si rapperul Drake ar putea forma cel mai nou cuplu din lumea tenisului si cea a muzicii. Recent, cei doi au fost suprinsi in ipostaze tandre, intr-un restaurant din Cincinnati. Alte cupluri formate din celebritati din lumea tenisului cu artisti din lumea muzicii sau a filmului. continuă pe România Liberă

FOTO Top cinci cele mai scumpe apartamente din Bucuresti

Cele mai costisitoare penthouse-uri si duplexuri din Capitala sunt scoase la vanzare cu preturi cuprinse intre 1,2 milioane de euro si 2,9 milioane de euro. Au terase imense, mobilier de lux, parcare cu lift individual si se regasesc in nordul Bucurestiului.

Piata auto a crescut in primele sapte luni cu 16%. Care sunt cele mai vandute masini

Piata auto a crescut in primele sapte luni cu 15,8%, vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale ajungand la 66. 054 unitati.

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Statul Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa

Statul american Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa, potrivit autoritatilor, care vorbesc despre 200 de locuinte distruse, 12. 000 aflate in pericol si mii de pompieri,.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

GALERIE FOTO. Cele mai NOI IMAGINI din Coreea de Nord. Cum decurge viata de zi cu zi

Taylor Pemberton, un tanar turist american, a reusit sa ajunga in cel mai inchis stat din lume, Coreea de Nord, intr-o vizita de patru zile.

Daniel Constantin, despre pierderile provocate de seceta. Unde sunt cele mai mari pagube

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, marti,ca pierderile cele mai mari din cauza secetei au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia.

SUA: Statul Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa

O furtuna de incendii a izbucnit in statul vestic al Washington-ului. Acestea au devenit cele mai mari din istoria statului, iar 2015 este anul cu cele mai mari inregistrari de incendii, potrivit AFP.

Ministrul Agriculturii: Cele mai mari pierderi din cauza secetei sunt la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi din cauza secetei s-au inregistrat in cazul culturilor de porumb, floarea soarelui si soia, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care a aratat ca numai in luna septembrie va sti care este valoarea despaguburilor ce ar urma sa fie acordate fermierilor.

Topul placerii sexuale: care sunt cele mai excitante zone ale trupului feminin

Fiecare parte a corpului feminin raspunde mai intens sau mai putin intens stimularii sexuale. O cercetare a fost desfasurata tocmai pentru a identifica si a ordona zonele erogene in functie de cat este de puternica reactia sexuala, pentru a stabili o categorie a celor mai sensibile astfel de puncte cheie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )