Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Catalin Botezatu, EPUIZAT pe patul de spital! PRIMELE DECLARATII dupa operatia la INIMA!

Devorator Monden Devorator Monden,
FOTO Catalin Botezatu, EPUIZAT pe patul de spital! PRIMELE DECLARATII dupa operatia la INIMA!

Bote s-a operat acum o zi la un spital din Turcia, unde medicii i-au montat patru stenturi cu ajutorul carora. continuă pe Devorator Monden

Cum se simte Catalin Botezatu dupa operatia la inima

Dupa ce a fost operat la inima, in urma cu doar doua zile, de catre medicii turci de la clinica Liv din Istanbul, Catalin Botezatu a dezvaluit azi, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina lui oficiala de Facebook, ca se simte ceva mai bine.

Exclusiv! Catalin Botezatu, operat 3 ore si jumatate! Se afla acum la reanimare! Iata cum se simte!

Catalin Botezatu a fost operat aseara de catre medicii turci la clinica Liv din Istanbul. Designerului i s-au implantat stenturi la inima. Catalin se afla in prezent la terapie intensiva, fiind monitorizat in continuu de medici.

Catalin Botezatu a scapat de operatia la inima?

Catalin Botezatu s-a internat intr-o clinica din Turcia, iar ieri asteapta rezultatele analizelor care il puteau trimite pe masa de operatie. Designerul are probleme la inima, iar medicii sunt ingrijorati de pericolul pe care il prezinta o artera infundata care nu mai alimenteaza normal inima.

Catalin Botezatu, operat de urgenta pe inima, in Turcia

Catalin Botezatu se afla internat intr-o clinica din Turcia, acolo unde a mers pentru un control de rutina la inima. Investigatiile au aratat insa ca o artera este infundata in proportie de 90%, iar.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )