Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cea mai mare pictura 3D din Romania a fost realizata la Arsenal Park

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai mare pictura 3D din Romania a fost realizata la Arsenal Park

Artistul croat Filip Mrvelj, care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare graffiti 3D din lume, a fost invitat la Arsenal Park sa realizeze cea mai mare pictura 3D din Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Iarna de poveste pe Transalpina, soseaua cu cea mai mare altitudine din Romania

Peisaj de poveste pe Transalpina odata cu prima ninsoare. Chiar daca drumul national ce ajunge la o altitudine de peste 2000 de metri este inchis, exista temerari care se aventureaza prin zapada.

Gerul pune stapanire pe Romania. A fost inregistrata cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Meteorologii au inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 11 grade Celsius. Minima de minus 11 grade Celsius a.

Lipsa procesatorilor - cea mai mare problema a cultivatorilor de tutun

Cea mai mare problema a cultivatorilor de tutun din tara noastra este lipsa firmelor de procesare, dupa cum ne-a spus, in cadrul unui interviu, Petru Bota, presedintele Asociatiei Organizatia Profesionala pe Filiera Tutun.

FOTO: Una dintre cele mai frumoase gari din Romania, in ruina.

Statia CFR din Brad, considerata una dintre cele mai frumoase gari din Romania, are fundatia grav afectata si se va darama daca nu se vor face urgent lucrari de consolidare. Planseul dintre parterul cladirii si subsol s-a prabusit deja pe o portiune considerabila. De peste 50 de ani, imobilul se afla intr-o continua stare de degradare. Activitatea feroviara din ce in ce mai redusa nu mai justifica investitii masive in cladire, iar conducerea CFR nu este interesata sa reabiliteze un monument .

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, de -11 grade Celsius, s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, arata sursele de presa.

Primarii germani o roaga pe Angela Merkel sa ii ajute sa faca fata afluxului de imigranti romani si bulgari: Cea mai mare temere, cetatenii romi

Primarii din Germania au rugat-o pe Angela Merkel sa ii ajute sa faca fata afluxului imigrantilor romani si bulgari, dupa 1 ianuarie, potrivit Express. Un numar de 16 primari s-au plans de faptul ca.

Faze Tari: Fenomen apocaliptic petrecut in mijlocul strazii. Trecatorii au inceput sa urle si au crezut ca vine Sfarsitul Lumii; Si-a vandut un testicul ca sa-si ia masina de 35.000 de dolari; Vezi cum arata cea mai ieftina casa din lume

Ea e starleta porno care vrea sa faca sex cu cel mai controversat primar al momentului. Primarul orasului Toronto, Rob Ford, care. Razbunarea unei femei inselate de sot. Gestul prin care un oras intreg a aflat de fapta barbatului. O femeie din Marea Britanie.

Americanii au proiectat cel mai mare vas din istorie: Vezi cum arata proiectul Nava Libertatii (VIDEO)

O companie din Florida a proiectat un oras plutitor, denumit Nava Libertatii. Vasul, cu o lungime de 1,4 kilometri, va avea 25 de etaje si o capacitate de 50. 000 de locuri. Vor fi amenajate scoli, spitale, galerii de .

FOTO Apele Somesului Mare si ale unui afluent, poluate pe o distanta de 15 kilometri cu noroi de mina

Inconstienta hotilor de fier vechi a dus la cea mai importanta poluare din ultimii ani a apelor din Bistrita-Nasaud. Acestia au spart o galerie de la minele din Valea Vinului care oprea apa si noroiul de mina. Aceasta s-a deversat in Somesul Mare si un afluent, noroiul de mina poluand aproximativ 15 kilometri.

Cea mai mare defilare militara de dupa Revolutie. Azi si maine, militarii fac repetitii pentru parada de 1 Decembrie

Ministerul Apararii Nationale face, joi si vineri, ultimele repetitii generale dinaintea paradei de 1 Decembrie, repetitii care vor avea loc pe terenul de instructie Ghencea si la Arcul de Triumf.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )