Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gerul pune stapanire pe Romania. A fost inregistrata cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Antena3 Antena3,
Gerul pune stapanire pe Romania. A fost inregistrata cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Meteorologii au inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 11 grade Celsius. Minima de minus 11 grade Celsius a. continuă pe Antena3

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, de -11 grade Celsius, s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, arata sursele de presa.

Cea mai moderna statie de epurare a apei din Romania functioneaza pe baza de energie verde

Cea mai moderna statie de epurare si a doua ca marime din tara a fost inaugurata azi, la Cluj-Napoca. Investitia de 33 de milioane de euro, cofinantata din fonduri europene, permite asigurarea a circa jumatate din necesarul de energie electrica si termica pentru functionare din biogazul rezultat din namolul de epurare.

Aici vei fi apreciat: este tara care produce si pastreaza cei mai talentati angajati

Elvetia functioneaza ceas si pe piata muncii. A fost numita cea mai buna tara din lume care produce, atrage, dezvolta si pastreaza cei mai performanti si talentati angajati, potrivit unui top al competitivitatii realizat de scoala internationala de.

Lipsa procesatorilor - cea mai mare problema a cultivatorilor de tutun

Cea mai mare problema a cultivatorilor de tutun din tara noastra este lipsa firmelor de procesare, dupa cum ne-a spus, in cadrul unui interviu, Petru Bota, presedintele Asociatiei Organizatia Profesionala pe Filiera Tutun.

Premierul chinez, decorat cu cea mai inalta distinctie a Parlamentului Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a inmanat, miercuri, premierului chinez Li Keqiang Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie acordata de aceasta institutie, scrie Mediafax .

Faze Tari: Unde trebuie sa lovesti o sticla de bere ca sa obtii cea mai buna spuma; Toti ar vrea sa fie in locul lui! Incredibil cum arata sotia acestui batran care are deja stranepoti; Cine ma dezvirgineaza si pe mine? Costa 1,5 milioane de dolari

A vrut sa para mafiot, dar este un idiot. Cea mai penibila fotografie de pe retelele de socializare. Americanul a purtat o cagula. Iata de ce este bine sa fumezi! Care este boala care poate fi tratata doar prin fumat. Un jurnalist american sustine ca exista.

Arpad Torok: Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru TriGranit

Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru dezvoltatorul imobiliar ungar TriGranit Development, a declarat directorul companiei, Arpad Torok, intr-un interviu, informeaza Agerpres.

Lavinia Milosovici, despre cea mai grea batalie a vietii ei, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea ti-a pregatit o editie de zile mari. Una dintre cele mai iubite campioane ale tuturor timpurilor, ultima gimnasta care a obtinut nota 10 pentru Romania, Lavinia Milosovici, vine la Sinteza Zilei sa.

Cine conduce piata computerelor din Romania? Sony inregistreaza cea mai mare scadere fata de 2012

Cine conduce piata PC-urilor din Romania? Marile nume sunt HP, Dell si Sony, dar niciuna dintre acestea nu a ajuns in varful ierarhiei.

Nunta acestei mirese a fost data la televizor. Ce tinuta a purtat femeia in cea mai importanta zi a vietii ei

Postul de televiziune TLC a difuzat o emisiune in care se prezentau nuntile tiganilor instariti din SUA sau Marea Britanie. Pe langa alegerea localului, a meniului si a invitatilor, cel mai important capitol al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )