Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, de -11 grade Celsius, s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Gerul pune stapanire pe Romania. A fost inregistrata cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Meteorologii au inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 11 grade Celsius. Minima de minus 11 grade Celsius a.

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din Rusia. Trebuie sa faci orice pentru a-ti indeplini scopul

Anul acesta, Rusia pare sa fie tara frumusetii. Dupa ce concursul Miss Universe s-a organizat in Moscova, rusii au vrut sa isi incoroneze regina nationala a frumusetii. Asa se face ca Miss Rusia s-a.

Faze Tari: Fenomen apocaliptic petrecut in mijlocul strazii. Trecatorii au inceput sa urle si au crezut ca vine Sfarsitul Lumii; Si-a vandut un testicul ca sa-si ia masina de 35.000 de dolari; Vezi cum arata cea mai ieftina casa din lume

Ea e starleta porno care vrea sa faca sex cu cel mai controversat primar al momentului. Primarul orasului Toronto, Rob Ford, care. Razbunarea unei femei inselate de sot. Gestul prin care un oras intreg a aflat de fapta barbatului. O femeie din Marea Britanie.

Lipsa procesatorilor - cea mai mare problema a cultivatorilor de tutun

Cea mai mare problema a cultivatorilor de tutun din tara noastra este lipsa firmelor de procesare, dupa cum ne-a spus, in cadrul unui interviu, Petru Bota, presedintele Asociatiei Organizatia Profesionala pe Filiera Tutun.

Cea mai moderna statie de epurare a apei din Romania functioneaza pe baza de energie verde

Cea mai moderna statie de epurare si a doua ca marime din tara a fost inaugurata azi, la Cluj-Napoca. Investitia de 33 de milioane de euro, cofinantata din fonduri europene, permite asigurarea a circa jumatate din necesarul de energie electrica si termica pentru functionare din biogazul rezultat din namolul de epurare.

Premierul chinez, decorat cu cea mai inalta distinctie a Parlamentului Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a inmanat, miercuri, premierului chinez Li Keqiang Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie acordata de aceasta institutie, scrie Mediafax .

Faze Tari: Unde trebuie sa lovesti o sticla de bere ca sa obtii cea mai buna spuma; Toti ar vrea sa fie in locul lui! Incredibil cum arata sotia acestui batran care are deja stranepoti; Cine ma dezvirgineaza si pe mine? Costa 1,5 milioane de dolari

A vrut sa para mafiot, dar este un idiot. Cea mai penibila fotografie de pe retelele de socializare. Americanul a purtat o cagula. Iata de ce este bine sa fumezi! Care este boala care poate fi tratata doar prin fumat. Un jurnalist american sustine ca exista.

Arpad Torok: Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru TriGranit

Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru dezvoltatorul imobiliar ungar TriGranit Development, a declarat directorul companiei, Arpad Torok, intr-un interviu, informeaza Agerpres.

VIDEO Iarna de poveste pe Transalpina, soseaua cu cea mai mare altitudine din Romania

Peisaj de poveste pe Transalpina odata cu prima ninsoare. Chiar daca drumul national ce ajunge la o altitudine de peste 2000 de metri este inchis, exista temerari care se aventureaza prin zapada.

Dan Nica: Romania este unul dintre cele mai importante centre din industria globala de IT and C

Tara noastra este unul dintre cele mai importante centre din industria globala de IT and C, a declarat, ieri, ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2474 seconds )