Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Cel mai bun smartphone cu Windows Phone 8 este confirmat: Nokia Lumia 1020 apare in imagini oficiale

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai bun smartphone cu Windows Phone 8 este confirmat: Nokia Lumia 1020 apare in imagini oficiale

Nokia Lumai 1020 va fi prezentat in aceasta seara la New York. Pana atunci, insa, compania din Finlanda nu a mai avut rabdare si a oferit cateva fotografii oficiale cu noul smartphone. Camera foto este pe cat de mare s-a preconizat in toate zvonurile de pana acum. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre Nokia Lumia 1020: va fi cel mai bun telefon cu Windows Phone datorita camerei si dotarilor tehnice

Cel mai bun telefon de la Nokia va fi lansat in aceasta saptamana, dar inainte de acel moment este timp de o noua imagine neoficiala. Mai mult, lista de specificatii a ajuns pe Internet si se pare ca va fi un upgrade de la ultimele modele cu Windows Phone 8.

Cel mai bun fotbalist din Europa: Bayern Munchen are patru nominalizati

Bayern Munchen, campioana en-titre a Europei, are nu mai putin de patru jucatori nominalizati pentru titlul de cel mai bun fotbalist al Batranului Continent. Acestia sunt Thomas Muller, Franck Ribery, Arjen Robben si Bastian Schweinsteiger.

Patru jucatori ai Bayern, nominalizati la titlul de cel mai bun fotbalist al ...

Patru componenti ai formatiei Bayern Munchen, detinatoarea Ligii Campionilor, se afla pe lista celor zece nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului, trofeu ce va fi acordat de UEFA la 29 august, la Monte Carlo, informeaza site-ul oficial al forului fotbalistic european, potrivit Mediafax. Cei patru jucatori de la campioana Europei la nivel de cluburi sunt Thomas Muller, Franck Ribery, Arjen Robben si Bastian Schweinsteiger. Ceilalti nominalizati sunt Gareth .

FOTO Cel mai rapid feribot din lume: turbine de Boeing, 59.000 CP, poarta numele Papei!.

Australienii de la santierul naval Incat au construit cel mai rapid feribot din lume, nava folosind in sistemul de propulsie turbinele cu gaz ale General Electric GE), disponibile de asemenea pe avionul Boeing 747. Turbinele folosite la motoarele cu reactie din industria aeronautica cumuleaza impreuna nu mai putin de 59. 000 CP, ceea ce transforma feribotul Francisco intr-un adevarat Concorde al apelor. Cu toate ca exista si salupe mai rapide, atunci cand vorbim despre o nava de 99 metri .

Cum a devenit Hasdeu cel mai bun liceu din tara? Rolul unei politici educationale si al unei traditii fara compromisuri

Cum a devenit Hasdeu cel mai bun liceu din tara?Categoric, este singura unitate de invatamant preuniversitar din Romania care a cultivat un model paideic rezistent si antiseptic la fenomenul scolii de dosar,ispitita de exigente birocratice europene si prea putin formative. Desi toti il expun ca fiind un centru de autoritate al invatamantului preuniversitar,eu vad in Colegiul Hasdeu sursa exilului academic al celor mai buni universitari de maine.

Sinteza zilei: Copiii de 10 ai Romaniei: A fi cel mai bun a venit ca o normalitate

Mihai Gadea i-a avut alaturi, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, pe cativa dintre cei 122 de elevi de nota 10 la examenul de bacalaureat de anul acesta, dar si cativa absolventi mai putin.

Rezultate BAC 2013 Top 5 orase cu cele mai multe medii de 10 la bacalaureat. Care este cel mai bun liceu din tara

Rezultatele de la Bacalaureat 2013 au inregistrat doua premiere, de la introducerea camerelor de supraveghere in salile de examen si pana acum: avem un numar record de absolventi de liceu care au trecut BAC-ul cu medii de 10, iar promovabilitatea a crescut cu peste 11 puncte procentuale fata de anul trecut, fiind la nivel national de 55,4%. Cele mai multe medii maxime la BAC 2013 au fost obtinute de elevii din Iasi, oras urmat in acest top de Buzau. Vezi in articol liceele pe care le-au absolvit elevii cu 10 pe linie la examenele din acest an.

BAC 2013 Rezultate partiale. La cel mai bun liceu din judetul Calarasi au promovat doar 79,7% dintre elevi

Surpriza neplacuta la bacalaureat la una dintre cele mai bune scoli din judet, actualul Liceu Teoretic Mihai Eminescu. Daca in 2012, procentul de promovabilitate a fost de 92,30%, in acest an, doar 79,7% dintre elevi au fost declarati admisi.

Windows Phone depaseste iPhone-ul in Rusia la vanzari

Pentru ca operatorii de telefonie din aceasta tara fac eforturi remarcabile de promovare a terminalelor cu WP8, iPhone-ul nu se mai vinde. Rusia este o tara foarte mare si in acelasi timp este unul dintre teritoriile cele mai mari in care vanzarile de iPhone nu mai vin dupa cele ale terminalelor cu Android, ci au ajuns pe locul al treilea dupa vanzarile de smartphone-uri cu Windows Phone. Cel putin aceasta este concluzia unui raport recent publicat de cei de la .

FIFA 13, primul joc oficial din serie ajunge pe Windows Phone 8

Printr-o campanie care momentan este dedicata exclusiv utilizatorilor de Nokia Lumia, FIFA 13 a ajuns pe Windows Phone 8. Desi sunt mari sanse ca in cateva saptamani toti posesorii de terminale cu WP8 sa-si poata instala noul joc al celor de la Electronic Arts, momentan, FIFA 13 este un motiv de bucurie dedicat exclusiv posesorilor de aparate Lumia preinstalate cu WP8. Mai important decat aceasta restrictie este insa faptul ca primul joc oficial din seria FIFA a ajuns cu aceasta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )