Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sinteza zilei: Copiii de 10 ai Romaniei: A fi cel mai bun a venit ca o normalitate

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Copiii de 10 ai Romaniei: A fi cel mai bun a venit ca o normalitate

Mihai Gadea i-a avut alaturi, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, pe cativa dintre cei 122 de elevi de nota 10 la examenul de bacalaureat de anul acesta, dar si cativa absolventi mai putin. continuă pe Antena3

El este omul care a facut din bani cel mai bun prieten. Ce cadou a primit de ziua Americii, de la mama lui

Cu siguranta modestia nu este una din calitatile pe care Floyd Mayweather o are. Dupa ce posteaza pe contul sau de Instagram poze in care numara mormane de bani, de aceasta data a tinut sa le arate fanilor.

Rezultate BAC 2013 Top 5 orase cu cele mai multe medii de 10 la bacalaureat. Care este cel mai bun liceu din tara

Rezultatele de la Bacalaureat 2013 au inregistrat doua premiere, de la introducerea camerelor de supraveghere in salile de examen si pana acum: avem un numar record de absolventi de liceu care au trecut BAC-ul cu medii de 10, iar promovabilitatea a crescut cu peste 11 puncte procentuale fata de anul trecut, fiind la nivel national de 55,4%. Cele mai multe medii maxime la BAC 2013 au fost obtinute de elevii din Iasi, oras urmat in acest top de Buzau. Vezi in articol liceele pe care le-au absolvit elevii cu 10 pe linie la examenele din acest an.

BAC 2013 Rezultate partiale. La cel mai bun liceu din judetul Calarasi au promovat doar 79,7% dintre elevi

Surpriza neplacuta la bacalaureat la una dintre cele mai bune scoli din judet, actualul Liceu Teoretic Mihai Eminescu. Daca in 2012, procentul de promovabilitate a fost de 92,30%, in acest an, doar 79,7% dintre elevi au fost declarati admisi.

Sinteza zilei: PRIMELE imagini din rapa blestemata, filmate de un supravietuitor al accidentului din Muntenegru

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, imagini cutremuratoare, document, filmate de un supravietuitor al accidentului de la Muntenegru, imediat dupa ce.

FOTO VIDEO Lucien Hora cel mai bun timp la antrenamente, Dumitrescu ii sufla in ceafa

Prima zi din Cupa Resita a fost rezervata curselor de recunoastere a circuitului si antrenamentelor oficiale. pe podium dupa primele antrenamente.

FOTO Optimus G2 va fi cel mai bun telefon al LG, cu 3 GB de RAM si niciun buton fizic

LG isi va prezenta viitorul telefon-vedeta pe data de 7 august. LG Optimus G2 a aparut deja in imagini neoficiale pe internet, pe contul de Twitter@evleaks.

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

FOTO Cel mai rapid feribot din lume: turbine de Boeing, 59.000 CP, poarta numele Papei!.

Australienii de la santierul naval Incat au construit cel mai rapid feribot din lume, nava folosind in sistemul de propulsie turbinele cu gaz ale General Electric GE), disponibile de asemenea pe avionul Boeing 747. Turbinele folosite la motoarele cu reactie din industria aeronautica cumuleaza impreuna nu mai putin de 59. 000 CP, ceea ce transforma feribotul Francisco intr-un adevarat Concorde al apelor. Cu toate ca exista si salupe mai rapide, atunci cand vorbim despre o nava de 99 metri .

Cosmin Olaroiu, cel mai bine platit antrenor roman. Vezi cat castiga pe sezon.

Cosmin Olaroiu a devenit cel mai bine platit antrenor roman dupa ce a s-a mutat de la Al Ain Emiratele Arabe Unite) la Al Ahli Dubai). Romanul va castiga la noua sa echipa 12 milioane de euro in trei sezoane, potrivit sptfm. ro. Oli urca astfel pe primul loc in topul celor mai bine platiti antrenori romani. Al Ahli a platit in plus si o clauza de 2,5 milioane euro pentru a-l putea aduce pe Oli in Dubai. In Emirate fostul stelist a castigat titlul in ambele sezoane. Romanul va fi ajutat pe .

Galatiul, cel mai depopulat oras din Romania.

Rezultatele finale ale recensamantului realizat in 2011 confirma ca Galatiul e cel mai depopulat municipiu din tara. Daca la recensamantul din 2002 Galatiul avea 298. 589 de locuitori, in 2011 numarul acestora era 249. In noua ani, populatia Galatiului a scazut cu 49. 157 de locuitori, adica 16,46%. Principala cauza a acestei depopulari e reprezentata de efectele unor masuri de asa zisa reforma in domeniul productiei industriale, care nu au inclus si retehnologizarea, ci doar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )