Libnet.ro
UNICEF

20:00

Windows Phone depaseste iPhone-ul in Rusia la vanzari

Playtech Playtech,
Windows Phone depaseste iPhone-ul in Rusia la vanzari

Pentru ca operatorii de telefonie din aceasta tara fac eforturi remarcabile de promovare a terminalelor cu WP8, iPhone-ul nu se mai vinde. Rusia este o tara foarte mare si in acelasi timp este unul dintre teritoriile cele mai mari in care vanzarile de iPhone nu mai vin dupa cele ale terminalelor cu Android, ci au ajuns pe locul al treilea dupa vanzarile de smartphone-uri cu Windows Phone. Cel putin aceasta este concluzia unui raport recent publicat de cei de la . continuă pe Playtech

FIFA 13, primul joc oficial din serie ajunge pe Windows Phone 8

Printr-o campanie care momentan este dedicata exclusiv utilizatorilor de Nokia Lumia, FIFA 13 a ajuns pe Windows Phone 8. Desi sunt mari sanse ca in cateva saptamani toti posesorii de terminale cu WP8 sa-si poata instala noul joc al celor de la Electronic Arts, momentan, FIFA 13 este un motiv de bucurie dedicat exclusiv posesorilor de aparate Lumia preinstalate cu WP8. Mai important decat aceasta restrictie este insa faptul ca primul joc oficial din seria FIFA a ajuns cu aceasta .

Noi detalii despre Nokia Lumia 1020: va fi cel mai bun telefon cu Windows Phone datorita camerei si dotarilor tehnice

Cel mai bun telefon de la Nokia va fi lansat in aceasta saptamana, dar inainte de acel moment este timp de o noua imagine neoficiala. Mai mult, lista de specificatii a ajuns pe Internet si se pare ca va fi un upgrade de la ultimele modele cu Windows Phone 8.

Corlatean: Rusia, deschisa pentru reluarea lucrarilor comisiei privind Tezaurul.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca Rusia este dispusa sa reia lucrarile comisiei privind problemele istorice, inclusiv cea a Tezaurului, relateaza Mediafax. Putem discuta cu deschidere subiecte care prezinta o simbolistica speciala, aparte, pentru cele doua parti, inclusiv - si aceasta a fost propunerea pe care am facut-o si am primit deschidere - de a stabili o data clara si cu o agenda bine definita pentru o noua reuniune a comisiei mixte romano-ruse, a afirmat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )