Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO Cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat dupa 100 de ani de la inagurare. Primarul Craiovei: in trei luni se va termina licitatia

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat dupa 100 de ani de la inagurare. Primarul Craiovei: in trei luni se va termina licitatia

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata. continuă pe Adevărul

Cel mai mare pariu din sud: megacartier de 100 de milioane de euro in Berceni

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Este un proiect gigant de parc rezidential care, in prima faza, ar cuprinde circa 5. 000 de apartamente noi si care va reuni o parte din brandurile rezidentiale deja existente in sud.

Facebook are un nou sediu, unde functioneaza cel mai mare birou din lume

Facebook are un nou sediu, cu cel mai mare birou deschis in lume si cu un parc pe acoperis, informeaza agerpres. Noul sediu a fost mutat in Silicon Valley, avand o constructie destul de simpla si fara.

Gabriel Oprea a inaugurat cel mai mare sediu din tara al UNPR, la Targoviste (VIDEO)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat la Targoviste cel mai mare sediu al partidului din tara, informeaza B1 TV. Acolo a avut loc reuniunea zonala a partidului, din regiunea III Sud Muntenia. La reuniune.

Fitch: Revenirea crizei in zona euro - cel mai mare risc pentru economia globala

Revenirea crizei in zona euro reprezinta cel mai mare risc la adresa economiei globale, avertizeaza agentia de evaluare financiara Fitch Ratings, in urma unui sondaj realizat pe un esantion de 350 de investitori, la evenimente din Hong Kong si Singapore.

QA: EADS, bomba care ameninta clasa politica! Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie

De mai bine de 10 ani, dosarul EADS pare sa fie pentru multi grei ai politicii de la noi o problema care pare sa ii apasa din ce in ce mai mult. Cu toate acestea, aceasta afacere judiciaro-politica extrem de.

Sillicon Valley la feminin: cel mai bine platite femei din industria Tech

Sillicon Valley este zona care gazduieste cele mai mari afaceri din IT, iar antreprenorii care le-au fondat sau le conduc fac milioane sau miliarde de dolari prin companii precum Google, Facebook sau Oracle. Daca cele mai sonore nume de manageri ii.

Silicon Valley la feminin: cel mai bine platite femei din industria Tech

Sillicon Valley este zona care gazduieste cele mai mari afaceri din IT, iar antreprenorii care le-au fondat sau le conduc fac milioane sau miliarde de dolari prin companii precum Google, Facebook sau Oracle. Daca cele mai sonore nume de manageri ii.

Stefan Popa Popas cere BOR sa-l canonizeze pe Arsenie Boca: Nu se poate ca Stefan cel Mare, varsatorul de sange nevinovat, sa fie facut sfant. Iar cel mai mare sfant din Romania, nu

Artistul Stefan Popa Popas cere mai marilor Bisericii Ortodoxe Romane sa il canonizeze pe parintele Arsenie Boca, pe care il considera cel mai mare sfant al ortodoxiei.

Turcia se confrunta cu cea mai mare pana de curent din ultimii 15 ani

Cea mai mare pana de electricitate din ultimii 15 ani din Turcia a afectat, marti, mai mai multe orase si provincii, inclusiv capitala Ankara si cel mai mare oras al tarii, Istanbul, unde circulatia metroului a.

Turcia se confrunta cu cea mai mare pana de electricitate din ultimii 15 ani. Autoritatile investigheaza posibilele cauze, inclusiv un atac terorist

O pana de electricitate majora a afectat mai multe orase si provincii din Turcia marti, inlusiv capitala Ankara si cel mai mare oras al tarii, Istanbul, unde circulatia metroului a fost intrerupta partial iar centrele comerciale au plonjat in intuneric, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )