Libnet.ro
UNICEF

13:31

Sillicon Valley la feminin: cel mai bine platite femei din industria Tech

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sillicon Valley la feminin: cel mai bine platite femei din industria Tech

Sillicon Valley este zona care gazduieste cele mai mari afaceri din IT, iar antreprenorii care le-au fondat sau le conduc fac milioane sau miliarde de dolari prin companii precum Google, Facebook sau Oracle. Daca cele mai sonore nume de manageri ii. continuă pe Wall-Street Ro

Silicon Valley la feminin: cel mai bine platite femei din industria Tech

Sillicon Valley este zona care gazduieste cele mai mari afaceri din IT, iar antreprenorii care le-au fondat sau le conduc fac milioane sau miliarde de dolari prin companii precum Google, Facebook sau Oracle. Daca cele mai sonore nume de manageri ii.

Leonardo DiCaprio este cel mai bine platit star de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter, informeaza Mediafax.

QA: EADS, bomba care ameninta clasa politica! Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie

De mai bine de 10 ani, dosarul EADS pare sa fie pentru multi grei ai politicii de la noi o problema care pare sa ii apasa din ce in ce mai mult. Cu toate acestea, aceasta afacere judiciaro-politica extrem de.

Ce aduce nou cel mai important update pentru Sony PlayStation 4

Cei de la Sony tocmai au lansat versiunea 2. 5 a firmware-ului pentru PlayStation 4 ce include cateva schimbari foarte importante de functionalitate. Fanii consolei PlayStation 4 pot afirma cu mana pe inima ca este unul dintre cele mai bine finisate gadgeturi, atat la nivel hardware cat si software. Cu toate acestea, un nou firmware cu [].

Cele mai bine vandute produse de machiaj! Ai vreunul din acest top?

De la clasicul ruj rosu MAC si pana la balsamul de buze Maybelline BabyLips ori pudra bronzanta Guerlain Terracotta, iata care sunt cele mai bine vandute produse de machiaj, conform vogue. com.

Premiile Gopo 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil, cel mai bun film

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, relateaza Mediafax. De asemenea, filmul lui Nae Caranfil a mai obtinut si rofeele pentru cel mai bun scenariu si pentru cel mai bun regizor.

GALA GOPO 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil - cel mai bun film, Florin Piersic Jr. - cel mai bun actor in rol principal, Ofelia Popii - cea mai buna actrita in rol principal, Nae Caranfil - cea mai buna regie

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB). Florin Piersic Jr. a obtinut premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul Q. , potrivit Mediafax. Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. Nae Caranfil a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul Closer to the Moon.

HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

Taiwanezii de la HTC au anuntat One E9+, cel mai nou phablet al lor cu un ecran mai bun decat cel gasit pe flagship-ul One M9. HTC ataca din nou sectorul phablet-urilor si scoate pe piata modelul One E9+. Acesta beneficiaza de un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie QHD de 2. 560 x 1.

Cel mai bun telefon. Topul lunii martie 2015

La inceput de primavara, daca vrei sa faci o noua achizitie, asigura-te ca vei cumpara cel mai bun telefon pentru tine. Iata care este topul lunii martie. Dpuadintre aceste telefoane fusesera deja incluse pe lista telefoanelor care ne vor impresiona in 2015 de catre Playtech inca de anul trecut. Daca vrei sa iti alegi cel [].

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )